Marina Gavril, medic stomatolog în vârstă de 41 de ani, a fost ucisă în propriul cabinet din Brăila. Femeia a murit în 33 de secunde, din cauza hemoragiei masive cauzată de loviturile din jurul gâtului.

Moartea doctoriței este învăluită în mister, iar ancheta pare că se complică de la o zi la alta. La două săptămâni de la crimă, autoritățile au descoperit sub unghiile femeii o nouă probă de ADN, pe lângă cea a pricipalului suspect.

Polițiștii au arestat un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Brăila, considerat principalul suspect în cazul crimei. Probele care l-au incriminat au fost vizita în cabinetul doctoriței în ziua tragediei, ADN-ul acestuia găsit sub unghiile victimei și un obiect ascuțit înțepător cu lama de 17 cm descoperit în casa mamei lui, însă care încă nu s-a dovedit dacă, într-adevăr, a fost arma crimei sau nu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Citește și: VIDEO Ipoteză șoc! De ce avea hainele rupte doctorița din Brăila când a fost găsită de oamenii legii! Imaginile îngrozitoare cu femeia desfigurată arată la ce chinuri a fost supusă

Noi descoperiri care complică crima din Brăila

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

De ce a fost ucisă Marina Gavril, medicul stomatolog găsit fără suflare în propriul cabinet

Cazul crimei Marinei Gavril se complică de la o zi la alta.

Autoritățile au mai multe ipoteze, dar identificarea unei noi probe de ADN sub unghiile victimei par să întărească ipoteza unei crime din cauza legăturilor cu mafia de peste Prut.

În urma cercetărilor după moartea Marinei, autoritățile au descoperit că femeia a avut legături cu un interlop din Moldova. Marina și-ar fi întrerupt legăturile cu respectivul în momentul în care acesta a fost reținut. Au existat mai multe speculații cum că Marina i-ar fi furat acestuia o suma uriașă de bani cu care ar fi reușit să își deschidă cabinetul din Brăila.

Citește și: VIDEO „O minciună, o înscenare” Fiica suspectului crimei din Brăila, acuzații grave la adresa oamenilor legii. Descoperirea uluitoare făcută de un analist comportamental: „E clar”

Clădirea unde avea cabinetul Marina Gavriil

[Sursa foto: Pagina de Facebook a cabinetului]

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul de la RO-Alert care i-a dat fiori unui român din București: “Adăpostiți-va in beciuri, departe de geamuri, durata estimată 90 de min”- radioimpuls.ro

Citeste si: Un asteroid de 10 ori mai mare decât roca spațială care a ucis dinozaurii a aruncat cea mai mare lună a lui Jupiter de pe axa sa- antena3.ro

Este important de amintit faptul că Marina avea cabinetul într-o clădire de lux din oraș. Clădirea somptuoasă este realizată în stolul unui castel spaniol, iar arhitectura impunătoare denotă lux și opulență.

Potrivit informațiilor transmise de infobraila.ro, Marina Gavril ar fi plătit mai multe taxe interlopilor din zona unde îți desfășura activitatea pentru protecție. Interlopii cu care ar fi avut legătura doctorița ar face parte din cercul principalului suspect. O ipoteză a crimei ar fi recuperarea taxei de protecție care ar fi ajuns la colosala sumă de 10 miliarde de lei, bani pe care doctorița a refuzat să îi mai plătească. De teamă, doctorița a încercat să obțină un permis de port armă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si