Close sidebar
Close sidebar

Noi descoperiri la doi kilometri de locul accidentului lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma

Jurnalistul Radu Soviani a facut o descoperire surprinzatoare la 2 km de locul accidentului patronului Hexi Pharma, la aproape doua saptamani dupa moartea sa. Acesta a descoperit o scrumiera de la un Opel, modelul condus de Dan Condrea.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Am vrut sa vad unde putea sa întoarca Dan Condrea facand 13 ture (…). Cei care au fost acolo vad ca nu e loc foarte mult sa întorci, e un loc înainte de betoniera si celalalt loc este chiar înainte de calea ferata. Aici am tras pe dreapta si un prieten a zis hai sa ne uitam… erau o multime de mucuri de tigara (…).Este o scrumiera pentru modelul Opel. Am chemat Politia. S-ar putea dovedi ca mai era cineva cu Dan Condrea. Este o proba extraordinara daca se dovedeste ca scrumiera apartine masinii lui Dan Condrea”, a spus Radu Soviani, potrivit dcnews.ro.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Dieta care protejează creierul, potrivit noilor studii: Scade riscul de boli neurologice, reduce inflamația și declinul cognitiv- antena3.ro

Descoperirea a ridicat mai multe semne de intrebare, mai ales ca patronul Hexi Pharma nu era un fumator. Pe de alta parte, Dan Condrea conducea masina de serviciu, astfel ca o alta persoana ar fi putut sa foloseasca autovehicului inaintea lui, cineva care a si fumat in masina.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI