În cazul Dankăi, fetița de doi ani din Serbia, care a fost ucisă cu sânge rece, apar detalii cutremurătoare! Potrivit presei sârbe, unul dintre suspecții care ar fi fost implicați în uciderea copilei a murit subit.

Despre cine este vorba în acest caz?

În acest caz este vorba despre fratele unuia dintre principalii suspecți, care ar fi complotat la mușamalizarea crimei.

Acesta a decedat în secția de poliție. I s-ar fi făcut rău încă de la primele ore ale dimineții, potrivit observatornews.ro.

Citește și: VIDEO- Deznodământ trist în cazul micuţei Danka. Micuța ar fost ucisă de doi bărbați

Ce s-a întâmplat cu unul dintre suspecții implicaţi în uciderea Dankăi

Ce s-a întâmplat cu unul dintre suspecții implicaţi în uciderea Dankăi

[Sursa foto: PixaBay]

Medicii au intervenit imediat, dar nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea sa.

Filmul decesului Dankăi

Pe data de 26 martie aceasta a dispărut, punând pe jar toată Europa. Aceasta a fost ucisă la doi pași de casa de vacanță a familiei. Acolo se afla alături de mama și fratele său mai mare cu un an. Mama copiilor a intrat în casă, iar atunci când s-a întors, Danka dispăruse din grădină.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În acest caz, poliția a declanșat o operațiune de căutare uriașă. Au ridicat camerele de supraveghere din apropierea casei fetiței și au început să verifice mașinile care apăreau în filmări.

Citește și: VIDEO- Danka, fetița de 2 ani dispărută, a fost găsită fără viață în apropiere de casă. Care i-a fost sfârșitul?

Micuța a fost ucisă de doi indivizi.

Bărbații ar fi dat cu mașina peste Danka, iar mai apoi cadavrul său ar fi fost aruncat într-o groapă de-a lungul „Starobanjski put” de lângă Bor. Totul ar fi avut loc pe 26 martie, la numai 7 minute după ce fetița a dispărut.

Unul dintre suspecții implicaţi în uciderea Dankăi a murit subit

Unul dintre suspecții implicaţi în uciderea Dankăi a murit subit

[Sursa foto: istock]

”Au mărturisit crima! Amândoi au mărturisit. Cu ce ​​fel de monștri avem de-a face? Acum sunt duși spre locul unde au aruncat cadavrul copilului. Mulțumim poliției pentru efortul depus... ”, a spus președintele.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si