Potrivit unui martor, Adelina Stangaciu, tanara de 26 de ani care se afla la volanul masinii, a facut drifturi in zona producerii accidentului, aceasta putând fi motivul pentru care ea a pierdut controlul volanului si a plonjat cu BMW-ul in Lacul Ghioroc.

Barbatul sustine ca soferita a facut derapaje controlate in fata restaurantului sau si ca masina in care se aflau cei patru circula cu viteza foarte mare.

Dupa accident, martorul a participat si la operatiunea de salvare a tinerilor implicati in accident.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Potrivit acestuia, masina a ajuns cu rotile in sus in lac.

Adelina era cunoscuta printre prietenii sai ca având o pasiune pentru masini puternice, viteza si drifturi, fapt confirmat si din fotografiile publicate de fata pe pagina ei de Facebook.

Mai mult, tânara lucra la un service auto din Timisoara, unde, impreuna cu câtiva prieteni, repara si tuna masini.

in urma accidentului, Adelina Stângaciu si o alta tânara de 24 de ani, Laura Bogdanescu, si-au pierdut viata, in timp ce tinerii care se aflau pe banchetele din spate au reusit sa se salveze.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si