Close sidebar
Close sidebar

Noi detalii despre Bianca Hincu, tanara descoperita spanzurata. Sora adolescentei ar fi mintit

Noi detalii despre cazul mortii Biancai Hincu, tanara de 17 ani din Husi, descoperita fara viata.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit unor surse citate de presa locala, sora Biancai nu a spus tot adevarul si ar fi incercat sa acopere unele detalii.

Pe 10 septembrie, Bianca a fost gasita spanzurata, dupa mai multe zile de cautari. De atunci ies la iveala unele detalii bizare. Presa locala relateaza ca intre Bianca si sora sa, Pamela, ar fi fost o cearta aprinsa din cauza unei sume de bani pe care Bianca ar fi luat-o de la sora sa. Pentru ca cearta a degenerat, Bianca i-a spus surorii sale ca isi va pune capat zilelor. Insa, aceasta nu a luat in seama vorbele fetei. Mai mult, in seara respectiva, Pamela a mers la nunta la care trebuia sa mearga Bianca, si nu singura, ci alaturi de iubitul surorii sale.

Desi in spatiul public Pamela a declarat ca a anuntat disparitia Biancai la Politie la doua zile dupa cearta, potrivit vremeanoua.ro,

lucrurile nu au stat deloc asa.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Procurorii au dezvaluit ca o sesizare privind disparitia Biancai ar fi fost inregistrata abia dupa sase zile de la ziua fatidica. Si mai uluitor este faptul ca Pamela ar fi declarat ca sora ei era sechestrata de niste barbati, nicidecum ca Bianca amenintase ca isi va pune capat zilelor.

“La data de 24.08.2018, a fost inregistrat, la unitatea noastra de parchet, dosarul penal cu nr.

1607/P/2018, privind pe A.N. – persoana vatamata HANCU BIANCA-ANDREEA, pentru savarsirea infractiunii de lipsire de libertate, prevazuta de art. 205 alin. 1 din Codul penal”, au precizat autoritatile, potrivit sursei citate.

Pe fondul declaratiilor Pamelei, anchetatorii nu se mai limiteaza doar la sinucidere, in privinta incadrarii cazului.

“Cercetarile au fost extinse in vederea stabilirii, cu certitudine, daca a fost vorba de “o sinucidere” sau este vorba de o alta fapta.

In prezent, dosarul penal cu nr. 1607/P/2018, se afla in cercetare la Politia Municipiului Husi. Se asteapta raportul de expertiza medico-legala”, au precizat procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Husi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI