Consilierul local din Dambovita si angajatul sau, care au fost executati cu o arma de vanatoare pe un camp de langa Targoviste, au fost condusi astazi pe ultimul drum. Absolut toti apropiatii sunt terifiati de modul cumplit in care au sfarsit cei doi.    
 
"Avea dusmani? S-a certat cu cineva? Nu stim nimic.

Era colegul nostru. Da, consilier local"

In tot acest timp, criminalul sau... criminalii, pentru ca exista si ipoteza c-ar fi fost doi, se plimba in libertate. Anchetatorii nu au pana acum niciun suspect. S-au facut perchezitii la vanatorii din zona si au fost audiate pana acum peste 40 de persoane, detinatori de arme de vanatoare. Unul dintre ei a fost ridicat de la inmormantare si dus in fata procurorilor. Munca oamenilor legii este una dificila, insa. Cei doi au fost impuscati cu arme de vanatoare cu alice, iar specialistii spun ca astfel de arme cu greu pot fi identificate.

"Dat fiind faptul ca este vorba despre o arma cu alice si aceste arme nu au ghinturi, ele nu lasa urme pe alice, urme ale traiectoriei alicai prin teava."

"Pentru a fi reincarcata trebuie scos tubul din arma.

Daca nu a reincarcat-o si nu a vrut sa arunce acel tub, este logic"

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Iar oamenii care au terenuri in zona in care s-a petrecut dublul asasinat spun ca in fiecare zi vad braconieri pe acolo.

"Veneau si cu masinile si pe jos. Mai sunt dealuri pe aici sa vaneze? De obicei in padurea asta se duceau. Nu stiu ce au cautat ei pe aici"

Consilierul Gheorghe Ifrim si angajatul sau erau la cules de varza cand ar fi surprins niste braconieri, spun anchetatorii. S-ar fi iscat un conflict spontan intre ei, care s-a lasat cu moarte de om!

IONELA SERBAN, VICEPRIMARUL COMUNEI:"A discutat cu un prieten si i-a spus ca sunt braconieri pe terenurile din zona respectiva"
"Dar in cursul convorbirii telefonice s-au auzit impuscaturi? Din cate am inteles se presupune ca da"

Straniu e ca acesta nu a alertat politia cu toate c-ar fi auzit impuscaturi la telefon. Trupurile celor doi au fost gasite abia joi seara.

 "Legile sunt prea blande si cred ca ar trebui umblat la ele pentru ca asa ceva sa nu se mai intample in tara"

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si