Ionela Prodan, una din cele mai cunoscute artiste de muzica populara din Romania, se afla in stare extrem de grava la spital. Potrivit unui reporter Huff.ro, o asistenta din spitalul ELIAS, care se ocupa de cazul Ionelei Prodan, sustine ca indragita vedeta de muzica populara este in faza terminala, sansele ei de supravietuire fiind de 1%.
 
„In momentul in care a fost adusa la spitalul nostru, Ionela Prodan era in stare foarte grava.
Medicii spitalului au facut tot ce au putut. Cu totii am depus toate eforturile sa reusim sa o stabilizam, insa din pacate corpul doamnei Prodan nu mai reactioneaza.”, a declarat asistenta de la Elias in EXCLUSIVITATE pentru Huff.ro.
 
Aparatele o tin in viata
 
„In aceasta dimineata am prezentat din nou familiei detalii despre cazul doamnei Prodan. Din pacate corpul doamnei Ionela Prodan nu mai este capabil sa lupte cu multitudinele de afectiuni si nu reactioneaza la tratament. In acest moment doamna Prodan traieste datorita aparatelor. Asteptam decizia familiei, mai precis a fiicei sale, Anamaria Prodan, care este cea care trebuie sa hotarasca ce se intampla cu mama sa in viitor”, a spus asistenta pentru reporterul Huff.ro. Vezi continuarea aici. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si