Fetele ar fi fost obligate să lucreze 12 ore la videochat, cu o pauză de cinci minute, iar dacă regulile nu erau respecate, fetele erau amenințate.

Fetele ar fi fost obligate să lucreze 12 ore la videochat, cu o pauză de 5 minute

Tinerele erau atrase de către cei doi frați care le-ar fi promis relații serioase, dar ajungeau să creeze material pornografic pentru afacerea celor doi.

Citește și: Noi acuzații împotriva fraților Tate. Procurorii DIICOT au extins dosarul pentru "spălare de bani"

Dacă nu respectau programul de muncă sau dacă se opuneau în vreun fel, tinerele erau constrânse și amenințate.

Judecătorii au extins măsura de arest preventiv pentru Andrew și Tristan Tate

Frații Tate susțin că unele fete ar fi vrut să se răzbune pentru faptul că nu le-au oferit sumele de bani cerute sau diverse bunuri materiale.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Frații Tate, relații sus puse în poliție

Ba chiar mai mult, anchetatorii au căutat în telefoanele celor doi milionari.

”Nu s-a redat conținutul informatic, ci doar s-a extras. S-au descărcat toate datele existente pe mediile de stocare respective, fără să se realizeze și o interpretare a datelor sau o printare a imaginilor. De asemenea, Andrew Tate a formulat declarații convingătoare și complete cu privire la toate acuzațiile formulate împotriva sa, credem noi că prin intermediul acestor declarații, lucrurile s-au simplificat foarte mult”, au declarat avocații celor doi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si