Poliția franceză a reușit să o rețină pe mama minorei, dar și pe cetățeanu francez care ar fi oferit 89.000 de euro în schimbul perversiunilor. Minora și tatăl au fost găsiți în România, tatăl fiind reeținut de către polițiști, iar copila a fost luată de Protecția Copilului.

Tatăl şi-ar fi supus fiica de 12 ani unor rele tratamente

Ororile s-ar fi petrecut pe data de 19 februarie, actele sexuale având loc în Paris, Franța.

Citește și: Un bărbat din Brașov a fost arestat pentru șantaj. El și-a amenințat victima prin SMS-uri

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”Din investigaţiile Poliţiei Franceze a reieşit că părinţii minorei ar fi primit sume mari de bani de la un cetăţean francez, în schimbul exploatării sexuale a copilului. Mama minorei şi cetăţeanul francez au fost arestaţi preventiv de Poliţia Franceză, fiind acuzaţi de trafic de fiinţe umane şi agresiune sexuală asupra unui minor. Tatăl minorei a părăsit Franţa împreună cu cei doi copii ai săi, printre care şi victima”, a

arătat sursa citată.

Minora și tatăl au fost localizați în România

Pe numele tatălui a fost emis un mandat european de arestare, Poliția Română colaborând cu Poliția din Franța pentru acest caz.

Citește și: Un bărbat acuzat că a abuzat sexual o minoră, prins pe Aeroportul Otopeni

Tatăl și copila au fost identificați în județul Călărași, iar în perioada ianuarie-februarie, acesta i-ar fi aplicat rele tratamentei fiicei sale cu scopul exploatării sexuale.

Citește și: Caz de agresiune sexuală la Craiova. Suspectul a fost reținut

Bărbatul a fost arestat, iar copila a fost preluată de Protecția Copilului Călărași, în timp ce mama și cetățeanul francez au fost reținuți în Franța.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si