Evenimentele care au avut loc în Villach, pe 29 ianuarie 2022, sunt extrem de șocante și greu de exprimat în cuvinte. Rechizitoriul întocmit de procuratura din Klagenfurt detaliază modul în care mama și fiul ei de cinci ani au fost ucși intenționat, descriindu-le drept o dublă crimă și oferind detalii incredibile.

Femeia în vârstă de 38 de ani, care deține o diplomă în arte, a avut un loc de muncă pe un vas de croazieră în anul 2019.

Pe parcursul acestui job, ea a întâlnit un bărbat din Villach, membru senior al echipajului, cu care a format o relație. „Deodată a avut în față pe cineva pentru care banii nu erau o problemă, care a invitat-o ​​cu generozitate și a copleșit-o cu declarații de dragoste”, se precizează în rechizitoriu.

Citește și: O femeie a ajuns la spital cu dureri insuportabile. Medicii s-au uluit când au descoperit că avea o tumoare ovariană de 19 kg

Relația dintre cei doi a început să se complice, odată ce românca a aflat despre trecutul partenerului ei. Acesta avea un fiu în vârstă de cinci ani și o fostă iubită care locuia în Villach. Femeia era extrem de geloasă pe cei doi și considera că fiul partenerului său îi stătea în cale. De asemenea, conform rechizitoriului, a fost o "ghimpe în coastă" faptul că bărbatul plătea lunar întreținere pentru fiul său.

Relația dintre cei doi a devenit tot mai morbida. Se spune că deja în timpul lunii de miere, s-a produs o despărțire între româncă și soțul ei. Cei doi s-au certat atât de tare încât bărbatul "s-a întors în panică la Villach". În consecință, ea a fost nevoită să continue luna de miere singură, în timp ce soțul ei a plecat acasă.

Și fostul soț a fost victima nebuniei româncei

După acest incident, era clar că mariajul trebui să fie anulat. Însă în timpul unei discuții despre divorț, "inculpata l-a atacat fizic pe soțul ei, împingându-l și provocându-i căderea pe scări", conform rechizitoriului. Mai mult, femeia a întreprins în mod repetat acțiuni fizice împotriva bărbatului. Avocatul româncei, Michael Hirm, consideră că aceste acuzații trebuie puse în perspectivă.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Ce a pățit polițista de 44 de ani care a întreținut relații amoroase cu bărbatul "vulnerabil" pe care trebuia să-l păzească

Cu siguranță, după despărțire, românca în vârstă de 38 de ani l-a urmărit obsesiv pe fostul ei soț. Această obsesie a fost la fel de intensă ca și relația dintre cei doi: 90 de apeluri în două ore și 300 de e-mailuri în trei zile, conform investigațiilor.

Ea a început să terorizeze și persoanele din jurul fostului ei soț și a împărțit bilețele prin gospodării și magazine în zona unde locuiau părinții lui, discreditându-l pe fostul ei partener.

În cele din urmă, au fost emise o ordonanță provizorie, o declarație de onoare și o interdicție de intrare. Ura femeii pentru fiul fostului ei soț a crescut constant, ajungând la un nivel de dorință de moarte pentru copil, conform rechizitoriului. Ea a spus într-o ocazie că nu acceptă că fiul bărbatului există.

Femeia i-a ucis fără să stea pe gânduri

Pe 29 ianuarie 2022, românca s-a deplasat la Villach dintr-un alt stat federal și și-a făcut o rezervare pentru o cameră. Ea s-a îndreptat spre adresa de acasă a băiatului și a mamei lui, pe care le cercetase anterior. La aproximativ 50 de metri de locul crimei, în fața unei insule de gunoi, și-a așteptat victimele în mașină. A observat apoi mama și copilul.

Citește și: Pietoni răniți de o mașină care a intrat în mulțime. Se vorbește despre un atentat terorist

"La acel moment, acuzata a accelerat spre băiat și mama lui și i-a lovit fără milă", conform rechizitoriului. Strada rezidențială avea o limită de viteză de 30 km/h. Potrivit expertului, acuzata a condus cu o viteză cuprinsă între 55 și 65 km/h. Mama și copilul au murit pe loc în urma accidentului.

Parchetul a solicitat o pedeapsă pentru dublă crimă și internarea într-un "centru de terapie criminalistică".

Românca recunoaște că a ucis familia fostului soț

Michael Hirm, avocatul femeii, nu a contestat acuzațiile. „Clienta mea recunoaște în principiu faptele. Ea recunoaște că a comis dubla crimă. Singura noastră obiecție este că planul crimei nu a fost pregătit atât de mult cum este descris în acuzare”.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Potrivit avocatului, românca ar fi mers la Villach pentru a vedea unde locuiește fostul partener și copilul lor. „Când i-a văzut pe cei doi, a acționat impulsiv și a condus spre victimele sale”.

Expertiza a arătat că femeia era sănătoasă din punct de vedere psihic. Trebuie să se aplice prezumția de nevinovăție până la o condamnare definitivă.

Citește și: Doi români au fost prinși la New York după ce au vrut să schimbe aur fals în bani reali. Aceștia ar face parte dintr-o rețea de escrocherie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si