Protectia Copilului a mai facut anchete in familia ei, dupa ce doi copii aflati in plasament s-au plâns ca au fost agresati de fratele femeii. in urma anchetei, copiii au fost luati de la familia care-i ingrijea, potrivit Digi 24.

Tatal educatoarei a fost asistent maternal din 1999 pâna in 2013.

in aceasta perioada, familia a avut in plasament patru copii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

in 2013, familia avea in plasament doi copii cu vârste mai mari de 14 ani, pe care fratele educatoarei i-ar fi agresat. Ulterior, barbatul care avea copiii in plasament si-ar fi dat demisia din sistem, iar copiii au fost luati din familie.

Educatoarea Oana Net, in vârsta de 38 de ani, este arestata preventiv pentru si-a ucis fiica de patru ani, inecând-o in cada de la baie.

Ea le-a spus procurorilor, la audieri, ca nu isi aminteste cum a reactionat fiica sa in ultimele momente de viata si ca a vrut ca ea si fetita sa moara pentru a scapa de situatia tensionata din familie, dupa ce sotul sau a anuntat-o ca vrea sa divorteze. Femeia este plasata in arest preventiv.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si