Close sidebar
Close sidebar

Noi detalii ies la iveala despre educatoarea criminala. Familia ei a mai fost vizata de anchete

Noi detalii ies la iveala in cazul educatoarei din Timisoara care si-a ucis fiica de patru ani. Familia ei a mai fost vizata de anchete in trecut.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Protectia Copilului a mai facut anchete in familia ei, dupa ce doi copii aflati in plasament s-au plâns ca au fost agresati de fratele femeii. in urma anchetei, copiii au fost luati de la familia care-i ingrijea, potrivit Digi 24.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Tatal educatoarei a fost asistent maternal din 1999 pâna in 2013. in aceasta perioada, familia a avut in plasament patru copii.

in 2013, familia avea in plasament doi copii cu vârste mai mari de 14 ani, pe care fratele educatoarei i-ar fi agresat.

Ulterior, barbatul care avea copiii in plasament si-ar fi dat demisia din sistem, iar copiii au fost luati din familie.

Educatoarea Oana Net, in vârsta de 38 de ani, este arestata preventiv pentru si-a ucis fiica de patru ani, inecând-o in cada de la baie. Ea le-a spus procurorilor, la audieri, ca nu isi aminteste cum a reactionat fiica sa in ultimele momente de viata si ca a vrut ca ea si fetita sa moara pentru a scapa de situatia tensionata din familie, dupa ce sotul sau a anuntat-o ca vrea sa divorteze.

Femeia este plasata in arest preventiv.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI