Close sidebar
Close sidebar

Noi detalii ies la iveala despre tanarul care a provocat un accident mortal in Pitesti! Chiar mama sa ii cumparase bolidul, in urma cu doar trei zile! Femeia decedata in urma accidentului era mama unui copil cu probleme!

A urcat fara permis la volan si a fost implicat intr-un accident teribil pe o strada din Pitesti, in care o femeie si-a pierdut viata. Tanarul, de numai 19 ani, a fugit de la locul accidentului si s-a refugiat in bratele mamei sale, care abia ii cumparase masina. Dar de data asta mama nu-l va mai putea salva.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tanarul avea masina de doar 3 zile, insa nu si permis! Aseara, in goana nebuna, n-a mai gasit frana! Ca o ironie a sortii, in fata cimitirului, i-au iesit in cale doi soti indurerati. 
 
Cand au ajuns la fata locului, politistii au gasit-o pe femeie fara viata. Pe scaun, langa ea, sotul grav ranit inca respira. In schimb, in cealalta masina nici urma de sofer! 
 
 
Cand politistii il cautau in tot orasul, baiatul era de fapt acasa. Socata inca, mama incearca sa-l disculpe. 
 
Ca orice mama, femeia isi apara fiul. Chiar ea i-a cumparat masina, dar nu ca sa o conduca. 
Incostienta lui si greseala celuilalt sofer au dus la tragedie: ramas vaduv, barbatul din spital se lupta sa traiasca. 
 
Daca va supravietui, barbatul isi va ingriji singur copilul- o fata cu probleme de sanatate.
Cat despre tanarul de 19 ani, acesta a fost retinut 24 de ore pentru ca a condus fara permis si pentru parasirea locului accidentului. 

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O polițistă este cercetată pentru că avea o relație cu un traficant de droguri și o aventură cu șeful ei căsătorit, în același timp- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI