Detalii terifiante scot la iveala medicii legisti in cazul copilului de nici doi ani, care a murit dupa o operatie la spitalul Sanador.  Sfarsitul ar venit din pricina unui soc hemoragic, complicatie pe care n-a depistat-o nimeni, iar micutul a facut stop cardiac dupa ore de chin. Doctorii care l-au avut in grija urmeaza sa fie audiati. Atentie. Imaginile si detalii au un puternic impact emotional.

Rapusi de durere, parintii au asteptat cu infrigurare verdictul medicilor legisti, iar vestea ca pruncul le-a murit cu zile, in chinuri crunte, le-a zdruncinat inca o data sufletele impietrite. Rezultatul autopsiei arata ca Stefanut, baietelul de un an si zece luni care s-a stins fulgerator dupa o operatie de hernie inghinala, a suferit un soc hemoragic si nimeni nu si-a dat seama, sa il fi salvat.

Daca atunci cineva ii lua pulsul, tensiunea si ii facea micutului o simpla hemograma ar fi trebuit sa isi dea seama ca are hemoragie interna, sustine medicul chirurg Laura Dudus. De obicei, dupa interventii unii pacienti pot suferi astfel de complicatii, de aceea sunt monitorizati atent cateva ore, iar in cazul in care se constata ca pierd sange, operatia de urgenta si transfuzia sunt vitale.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Legistii au luat probe si pentru teste toxicologice deorece vor sa vada daca nu cumva copilului i-a fost administrata o cantitate prea mare de anestezic.
Rezultatele vor ajunge la procurorii de la parchet, acolo unde si parintii au depus o plangere pentru ucidere din culpa.

In plus, parintii au sesizat Inspectia Judiciara deoarece in acea seara de groaza nu ar fi venit niciun procurori, cu toate ca ei ar fi spus dispecerului de la 112 ca ar fi o moarte suspecta.

Totodata, avocatul familiei a facut o solicitare la Ministerul Sanatatii in care ii cere sa suspende activitatea spitalului privat. Si Colegiul Medicilor face o ancheta. Cu toate ca ieri spuneau ca vor dupa expertiza medico legala vor iesi sa dea declaratii, reprezentantii clinicii Sanador au tacut pana la aceasta ora. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si