Ei confirma ca, contrar unor informatii neoficiale ce spuneau ca sotul ar fi fost plecat de acasa in noaptea tragediei, Bogdan Maleon a iesit doar pentru cateva minute, sa cumpere ceva. in ancheta apar totusi si primele informatii ce au legatura cu o presupusa infidelitate.

Totodata, oamenii legii mai spun ca, pana in acest moment, doar una din sinucideri este confirmata de probe, cea de-a doua confirmare fiind inca „in lucru“.

Anchetatorii care cerceteaza moartea sotilor Maleon spun ca aceasta pune inca probleme deosebite, chiar daca, in buna masura, lucrurile par a fi clare privind cauzele mortii, desi inca nedefinitivate.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Anchetatorii au vizionat pana in acest moment toate camerele de supraveghere ale imobilului in care locuiau. Ca urmare, cei care cerceteaza cazul au eliminat cu totul ipoteza ca o persoana straina sa intre in casa si sa ii ucida, relateaza Ziarul de Iasi.

De asemenea, Bogdan Maleon si sotia nu au iesit din casa in ziua de sambata, decat el zece minute, timp in care a mers la un magazin din apropiere si a cumparat cateva lucruri. Astfel, este eliminata si varianta ca sotul sa-si fi petrecut noaptea de sambata in alta parte, iar sotia sa se fi sinucis pe baza unor banuieli privind infidelitatea sotului.

Totusi, unele cunostinte ale celor doi au declarat ca

aveau banuieli, dar si unele informatii privind o aventura extraconjugala a sotului care i-a creat o puternica depresie femeii.

La acest lucru s-a adaugat faptul ca femeia nu reusea sa ramana insarcinata, dar si faptul ca a pierdut recent o sarcina, iar pe fondul alcoolului consumat in ziua de ajun, aceasta si-ar fi pus capat zilelor.

Citeste mai mult AICI. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si