USR vrea să plătească amenda familiei Melencu. "Am aflat cu stupoare despre amenda nedreaptă primită de familia Melencu. Aceasta este uriaşă şi disproporţionată. Am discutat cu câţiva colegi, iar familia Melencu a fost de acord ca eu şi parlamentarii USR să îi plătim amenda şi să îi virăm banii. Este o acţiune disproporţionată şi o vom ajuta pe doamna să treacă de situaţie. Nu era momentul pentru o astfel de masură", a declarat Lucian Viziteu, la un post de televiziune.

Citeste si: Un cunoscut om de afaceri din Iași s-a sinucis. S-a aruncat de la etaj, chiar lângă firma pe care o deținea

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Vestea BOMBĂ a momentului! Liviu Dragnea poate să iasă din închisoare!

"Este o acţiune disproporţionată şi o vom ajuta pe doamna să treacă de situaţie. Nu era momentul pentru o astfel de masură", a mai adăugat parlamentarul.

Familia Melencu are de plătit 5000 de lei

În dimineața de miercuri, pe 2 octombrie, familia Melencu a primit un plic în care exista o înștiințare conform căreia sunt buni de plată.

Vor avea de achitat amenda de 5.000 lei, pentru că inițial femeia a refuzat să se prezinte la DIICOT pentru recoltarea de noi probe ADN. Femeia nu își permite să plătească amenda primită de la DIICOT. Mama Luizei Melencu nu știe nici până în momentul de față ce s-a întâmplat cu fiica ei, dar autoritățile o obligă să plătească suma uriașă. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si