UPDATE: Pozitia organizatiei religioase Martorii lui Iehova cu privire la informatiile publicate in acest material.

Cultul crestin dezminte afirmatia eronata conform careia aceasta familie ar face parte dintre membrii sai. Precizam in mod clar ca aceasta familie nu era si nu este membra a Cultului crestin Organizatia Religioasa „Martorii lui Iehova”.

 

O zi linistita de duminica s-a tranformat intr-o adevarata tragedie.

Parintii se pregateau sa plece la biserica impreuna cu micutul lor de sase ani.

Barbatul a profitat de momentul in care mama micutului a intrat in baie si a blocat-o in interior. Fara nici o explicatie, si-a injunghiat mortal baiatul, iar apoi a incercat sa-si puna capat zilelor.

„Trebuiau sa mearga la biserica. Nevasta-sa era in baie. El s-a luat de copil si l-a omorat. Am auzit-o pe doamna tipand: Mi-a omorat copilul! Nu stiam ca el s-a omorat”. povesteste

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Socant este faptul ca inainte ca tatal sa comita odioasa crima, familia se pregatea sa plece la biserica. Vecinii spun ca erau o familie linistita si nu au auzit scandaluri in casa lor.

O vecina a auzit tipetele disperate de ajutor ale mamei blocate in baie. A sunat la 112, air medicii au venit imediat! Au incercat sa il salveze pe micut, insa totul a fost in zadar.

Dupa ce si-a ucis copilul, barbatul s-a incuiat in camera si si-a pus capat zilelor. A fost dus la spital, dar si-a dat ultima suflare o ora mai tarziu.

Nimeni nu isi explica ce l-a determinat pe barbat sa recurga le gestul extrem. Vecinii povestesc ca familia parea linistita. Se mutasera cu chirie la Timisoara in urma cu un an. Femeia era casnica si provenea din Kasakhstan. Barbatul, muncitor in constructii, era orginiar din Chisinau.

Faceau parte din organizatia religioasa Martorii lui Iehova si frecventau biserica, semn ca erau oameni cu frica de Dumnezeu.

Politistii au deschis o ancheta si incearca sa afle cauza crimei. Femeia, care mai are doi copii mari, va trebui acum sa-si conduca pe ultimul drum si sotul, si pruncul.

Cultul crestin dezminte afirmatia eronata conform careia aceasta familie ar face parte dintre

membrii sai. Precizam in mod clar ca aceasta familie nu era şi nu este

membra a Cultului crestin Organizatia Religioasa „Martorii lui

Iehova”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si