Potrivit avocatului Adrian Cuculis, Ionuț Doldurea, unul dintre administratorii stației GPL de la Crevedia, a negat acuzațiile care i se aduc.

Av. Adrian Cuculis: ,,Printre altele, a recunoscut faptul că din 2015 au fost folosite pompe neomologate, fapte constatate și de pompieri în 2020” 

Ionuț Doldurea a recunoscut faptul că din anul 2015 s-au folosit pompe neomologate, fapte constatate și de pompieri în 2020.

„Final de audieri pentru azi la ICCJ în cazul Crevedia. Doldurea, administratorul societății, face acuzații grave și dă vina pentru morții din Crevedia, pe șoferii de cisterne și pe autorități. Doldurea: ,,Când am ajuns la Crevedia era un haos, oamenii NU erau evacuați, se aflau în proximitatea locului unde explodase.”

Greu de auzit la audieri cum vina este plasată către șoferii de pe cisterne, iar administratorii firmei consideră dezastrul din Crevedia ca “accident de muncă”. Pe lângă contradicțiile aferente, atitudinea a fost de totală negare a vreunei culpe și de aruncare a vinei pe șoferi și firma care se ocupa de protecția muncii. Printre altele, a recunoscut faptul că din 2015 au fost folosite pompe neomologate, fapte constatate și de pompieri în 2020”, a declarat avocatul Adrian Cuculis.

Avocat Adrian Cuculis

Avocat Adrian Cuculis

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

De asemenea, în acest caz, procurorii au descoperit dovezi noi în cazul tragediei de la Crevedia, din luna august. În urma exploziei au decedat șase persoane, zeci de persoane au fost rănite. Mai mult decât atât, au fost produse multe pagube. 

Citește și: Primarul din Crevedia și-a mărit salariul cu 70%, la două luni de la explozia devastatoare. Ce sumă va primi edilul de anul viitor

Lângă Iași, firma ar mai fi avut un depozit care a funcționat în mod ilegal.

Cei doi patroni ai stației GPL au fost chemați din nou la audieri

Pe data de 13 noiembrie, cei doi patroni ai stației GPL au fost chemați la audieri, după ce anchetatorii au finalizat perchezițiile informatice.

Citește și: Salariile majorate după dezastrul din Crevedia. ,,Asta ne lipsea, meritau mărire de salariu. Sunt meritați banii ăștia?''

În acest context, cei doi patroni nu au vrut să comenteze noile acuzații.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si