Avocatul Adrian Cuculis a declarat că Marcel Șerbuc, criminalul fetei de 12 ani, a fost trimis în judecată pentru tâlhărie și omor calificat.

, ,Criminalul fetiței de 12 ani, Marcel Șerbuc, a fost trimis în judecată pentru omor calificat și tâlhărie. Îl așteaptă închisoarea de cel puțin 20 de ani având în vedere minciunile scoase pe tot parcursul urmăririi penale.

Practic s-a ajuns la concluzia că după ce a tâlhărit-o pe fetița de 12 ani și i-a furat bijuteriile, pentru a se asigura că scapă, a omorât-o și ascuns-o în 2 saci sub canapea.

Judecata în camera preliminară a început, iar familia cere de la Șerbuc și daune de 200000 de euro.''- Av. Cuculis

Cum s-a întâmplat tragedia din Berceni?

Potrivit unor surse juridice, acesta a spus că tânăra de 12 ani l-a lovit, iar el a ripostat. Acesta a lovit-o peste față, ulterior s-a dezechilibrat și s-a lovit de cadă.

Potrivit detaliilor oferite anchetatorilor, în urma loviturii suferite, fata a început să sângereze pe gură. Acesta s-a ,,speriat'', a luat un șiret și a spânzurat-o.

,,Judecata în camera preliminară a început, iar familia cere de la Șerbuc și daune de 200.000 de euro''

,,Judecata în camera preliminară a început, iar familia cere de la Șerbuc și daune de 200.000 de euro''

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Acesta ar fi curățat casa, a pus cadavrul în saci, ulterior ascunzându-l sub pat. A luat bijuteriile fetei și le-a amanetat. Potrivit avocaților, acesta ar încerca să scape prin ”lovituri cauzatoare de moarte”, și nu crimă. 

Cine este Marcel Ilie Șerbuc?

Marcel Ilie Șerbuc, în vârstă de 37 de ani, este din satul Sfântu Ilie, judeţul Suceava, potrivit datelor furnizate de către Poliţia Română.

Acesta a fost capturat de polițiștii din Olanda, de unde a fost extrădat în luna august a acestui an.

Citește și: VIDEO- Crima din Berceni. Marcel Ilie Șerbuc și-ar fi recunoscut fapta: El susține că fata de 12 ani l-a atacat, iar el s-a apărat

Bărbatul a fost adus sub escortă pe Aeroportul Otopeni, dus în fața unui complet de judecată. Ulterior, acesta a fost dus la închisoare.

Marcel Ilie Șerbuc

Marcel Ilie Șerbuc

“Ca ministră a justiției, ca om politic, ca mamă rămân preocupată de astfel de cazuri și voi recurge în continuare la toate instrumentele legale pentru a găsi soluții.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Marcel Șerbuc, criminalul copilei de 12 ani din Berceni, riscă închisoarea pe viață/ Avocat: ”Marcel Serbuc ar fi omorât-o pe fetiță pentru un interes material”

Îmi doresc ca inculpatul să fie predat cât mai rapid în România, să fie anchetat de organele de urmărire penală și judecat de instanțele de judecată naționale.

Orice măsuri sau pedepse s-ar stabili în cauză, acestea trebuie să fie executate în România. E

ste un gest de normalitate într-o societate democratică. Sub nicio formă nu trebuie să permitem sustragerea de la răspunderea în fața justiției naționale. De la începutul mandatului, este al doilea fugar pentru care instanțele europene decid predarea către autoritățile române.” a declarat Alina Gorghiu, ministra justiției.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si