Close sidebar
Close sidebar

Noi detalii în cazul crimei din Bragadiru. Cine este criminalul care și-a înjunghiat foștii socri, orbit de durerea de a nu-și mai vedea fetița: „Era un băiat supus”

Criminalul din Bragadiru a decis să-și facă singur dreptate, după ce foștii lui socri nu i-au mai permis să își vadă fetița. Ce pedeapsă riscă tânărul de 37 de ani.

Ana-Maria Costea,

Noi detalii în cazul crimei din Bragadiru. Cine este criminalul care și-a înjunghiat foștii socri, orbit de durerea de a nu-și mai vedea fetița: „Era un băiat supus”

[Sursa foto: antena3.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Doi soți au fost înjunghiați mortal  de fostul ginere, în Bragadiru, după ce atacatorul nu a fost lăsat să-și vadă fetița. 

Femeia în vârstă de 50 de ani a murit pe loc, iar bărbat în vârstă de 52 de ani se afla în stare gravă la spital.

Tragedia a fost descoperită de fiul victimelor, un adolescent de doar 15 ani care a și apelat numărul unic de urgență 112.

Citește și: Incident la un internat din Craiova: un tânăr a fost transportat la spital după ce a căzut de la etajul 1

Cine este criminalul din Bragadiru?

Principalul suspect al acestei crime oribile este fostul concubin al fiicei celor două victime. Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, din satul Dârvari, i-ar fi atacat pe părinții fostei sale iubite pentru a se răzbuna. 

Citește și: Cea mai bătrână femeie din lume a murit tocmai de Ziua Femeii. Câți ani avea

Cu mai puțin de un an în urmă, bărbatul se despărțise de fiica celor doi soți după o relație de 10 ani, în urma căreia au rezultat 2 copii, o fetiță de 5 ani și un băiat de 13 ani.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

După separare, băiatul a rămas în grija tatălui, iar fiica în grija bunicilor, în perioada în care mama micuților era plecată la muncă în Italia. Foștii socri nu i-ar mai fi permis tânărului să-și vadă fetița.

Citește și: Polițistă ucisă de soț pe motiv că a refuzat să-și facă datoria în pat

Atacul a venit ca o răzbunare

Faptul că nu își poate vedea copilul l-a enervat peste măsură. În urmă cu două seri, bărbatul intrase peste ei în casă și ar fi făcut o criză de nervi atunci când foștii socri l-au refuzat din nou. Apoi, el a pus mâna pe cuțit și i-a atacat pe cei doi soți.

Citește și: VIDEO. A mers în "vacanța de vis" în Mexic, la împlinirea vârstei de 24 de ani, dar a fost ultimul ei drum. Kiara, ucisă în bătaie de iubit

„Probleme în căsnicie… ca oricare. Nu e de iertat chestia asta. Se certau de fiecare dată când se duceau acolo şi nu voiau să-i dea copilul să vadă. Nu îl lăsau, el intra cu forţa ”, mărturisește o rudă a criminalului, conform  Observator News.

Suspectul crimei muncea în construcţii în străinătate. El se întorsese în urmă cu o lună în România.

Citește și: Caz șocant în UK! Un român și-a ucis cu sânge rece colegul de cameră încercând să imite un asasin dintr-un celebru joc video

Cunoscuții îl descriu ca pe un om liniștit, care nu crease probleme în trecut.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Era un băiat cuminte, liniştit. A lucrat cu mine pe şantier. Nu era recalcitrant, era un băiat supus”, spune un vecin.

Fiul victimelor este cel care a alertat autoritățile

Fiul celor doi soți a fost cel care a sunat la 112  și a anunțat ororile întâmplate. În vârstă de 15 ani, băiatul a raportat de urgență tragedia, iar oamenii legii au ajuns repede la casa indicată.

Citește și: Un adolescent a fost înjunghiat de un prieten, în mijlocul zilei, în plină stradă, în Caraș Severin. Totul s-a întâmplat în urma unui scandal

Autorul atacului a recunoscut în faţa anchetatorilor crima comisă. Bărbatul de 37 de ani riscă să stea după gratii până la 20 de ani pentru faptele sale.

În ceea ce-l privește pe socrul său, cel care a scăpat cu viață, el este în spital cu multiple răni.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI