UPDATE: Autoritățile au transmis că cei trei asasini ai lui Adrian Kreiner au fost identificați. Ar fi vorba de 3 bărbați din județul Dolj. Până la această oră nici unul dintre ei nu a fost arestat. Se ia în calcul varianta că aceștia ar fi părăsit țara.

Știrea inițială

Moartea afaceristului din Sibiu, Adrian Kreiner , a șocat o țară întreagă.

Ancheta continuă în acest caz. Mai multe detalii se pun cap la cap, în cazul afaceristului care a fost bătut cu bestialitate de trei hoți în propria casă.

Un martor cheie a ajuns la audieri.

Martorul cheie ar fi încercat să vândă ceasurile milionarului

Potrivit unor surse, acesta ar fi încercat să vândă ceasurile milionarului. De asemenea, ar fi recunoscut atacul în stil mafiot, cu scopul de a primi o pedeapsă mai blândă. În dosar sunt și mostre ADN ale unui alt suspect, care au fost găsite în casa milionarului.

Oamenii legii pun cap la cap puzzle-ul asasinatului în stil mafiot.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Unul dintre principalii suspecți a fost prins la Timișoara. Acesta a fost adus ulterior la IPJ Sibiu, în calitate de martor. Acesta ar fi încercat să vândă ceasurile în valoare de 200 de mii de euro. Bărbatul a fost condamnat în trecut într-un dosar de falsificare de carduri de peste ocean, potrivit Realitatea.net

Citește și: EXCLUSIV! Greșeala fatală făcută de asasinii lui Adrian Kreiner. Proba esențială în dosar: "Tensiunea sub care acționează îi face să ia decizii greșite"

Bărbatul din Timiș, suspectat că ar face parte din cazul crimei lui Adrian Kreiner, a fost dus în casa unde s-ar fi adăpostit criminalii, pentru percheziții.

Noi detalii în cazul crimei afaceristului Adrian Kreiner

Noi detalii în cazul crimei afaceristului Adrian Kreiner

Care sunt greșelile făcute de asasinii lui Adrian Kreiner în noaptea atacului?

În cazul atacului, asasinii nu au reușit să pună toate detaliile la punct. Greșelile lor au fost depistate de către anchetatori. Aceștia erau acoperiți de cagule în momentul atacului. De asemenea, au tăiat conexiunea camerelor de supraveghere, cu scopul de a nu fi depistați.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

”Orice infractor atunci când comite o infracțiune de cele mai multe ori face greșeli, pentru că tensiunea sub care el acționează, adrenalina, situațiile neprevăzute îl fac de multe ori să ia decizii care nu sunt total greșite, dar unele probabil că sunt greșite. Și de aici, șansa anchetatorilor de a ajunge mai repede la el, pentru că de ajuns la autori se ajunge.

E adevărat că în unele situații se ajunge foarte greu, foarte, foarte rar nu prea se ajunge, sau dacă se ajunge, nu există suficiente probe, dar de cele mai multe ori, în

98% din situații se ajunge la autor, și totodată sunt administrate și probe”, a explicat în exclusivitate pentru stirilekanald.ro, criminologul Dan Antonescu. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si