Jurnaliștii de la BZI susțin că fata, în vârstă de 23 de ani, pe numele ei Ioana Vanesa Burlacu era născută în localitatea Miroslava. Tânăra a absolvit Liceul Teoretic Miron Costin din Iași, iar acum studia la Universitatea de Medicină și Farmacie Gr. T. Popa.

Citeste si: Un elev din Râmnicu Vâlcea a fost bătut în faţa şcolii de un băiat de 16 ani 

crimă Iași tânără

Tânăra de la medicină ucisă la Iași.

[Sursa foto: Google]

Cine este tânărul de origine marocană

Tânărul de origine marocană, iubitul fetei, avea 25 de ani și era student la medicină, la acceași universitate din Iași. Se pare că tânărul provenea din orașul Fes, iar potrivit datelor de pe paginile sale de socializare în trecut studiase la Bruxelles, acolo unde trebuia  să se întoarcă vineri. Youssef Ajniyah a fost văzut ultima dată miercuri, când o vecină din acel complex în care locuiau a văzut curtea plină de tineri beți care fumau narghilea. 

Apropiații săi susțin că tânărul era o persoană liniștită, care se înțelegea extrem de bine cu iubita sa cu care avea o relație de mult timp.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Tulcea: Doi elevi amendați de jandarmi pentru că au pulverizat cu spray lacrimogen în școală

crimă Iași tânăr marocan

Tânărul ucis la Iași.

[Sursa foto: Google]

Ce au declarat procurorii

„Până la acest moment procesual s-a stabilit că persoana decedată de sex masculin, în vârstă de 25 de ani, cetăţean marocan, era student la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi, iar persoana decedată de sex feminin, în vârstă de 23 de ani, era prietena primului.

Descoperirea a fost făcută de organele de poliţie care au fost informate cu privire la posibila dispariţie a tânărului student, care, în cursul zilei de 10.12.2021, ar fi trebuit să ajungă cu avionul la Bruxelles. Cadavrele prezentau urme de violenţă, iar în imobil s-au identificat urme de ardere”, a spus prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, Mihaela Apostol. 

Citeste si: VIDEO| Un cunoscut om de afaceri din România a murit într-un accident auto

Doi studenți suspecți au fost duși la audieri

Doi tineri, studenți în anul Ila Universitatea Tehnică, au fost duși la audieri în legătură cu acest caz. 

Youssef Ajniyah și Ioana Vanesa Burlacu au fost găsiți în cursul nopții de vineri spre sâmbătă. Aceștia prezentau leziuni traumatice care indică faptul că au fost uciși și apoi li s-a dat foc.

Citeste si: VIDEO| Crimă pasională în Milano. Un tânăr român a fost reținut după ce și-a ucis cu bestialitate iubitul de 82 de ani

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si