Miercuri, 8 noiembrie 2023, avocatul Adrian Cuculis a transmis faptul că magistrații Curții de Apel Bacău au desființat clasarea pe care a dat-o procurorul de la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Potrivit lui Adrian Cuculis, procurorul de caz este obligat să pună în mișcare acțiunea penală în cazul șefului SIAS, în speță Alexandru Scurtu. 

Avocat Adrian Cuculis

Avocat Adrian Cuculis

[Sursa foto: Facebook-Avocat Adrian Cuculis]

Adrian Cuculis: ,,Alexandru Scurtu este inculpat în dosar prin decizia instanței de judecată''

Potrivit lui Adrian Cuculis, Alexandru Scurtu, şeful Serviciului de Intervenţii şi Acţiuni Speciale (SIAS) din cadrul Poliţiei Române, va fi inculpat, prin decizia instanței de judecată.

,,Clasarea dată de procurorul Iacob de la ICCJ este desfiinţată în totalitate de către Curtea de Apel Bacău şi procurorul de caz este obligat să pună în mişcare acţiunea penală în cazul şefului SIAS, în speţă Alexandru Scurtu.

Practic, Alexandru Scurtu este inculpat în dosar prin decizia instanței de judecată  cu privire la intervenția trupelor speciale în cazul uciderii muncitorilor din apartamentul din Onești.

Noi detalii în cazul dublei crime de la Onești.

Noi detalii în cazul dublei crime de la Onești. 

[Sursa foto: Facebook-Adrian Cuculis]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Plângerea formulată de noi în cauză a vizat lipsa totală de coerență în ceea ce privește motivarea procurorului Iacob cu privire la intervenția SIAS în acest caz.

Scurtu Alexandru urmează și trebuie să fie din acest moment și suspendat din funcție", spune avocatul Adrian Cuculis.

Citește și: EXCLUSIV: Nepotul care și-a ucis mătușa dându-i foc în scara blocului poate scăpa cu doar câțiva ani de pușcărie. Dan Antonescu, expert criminolog :"Sunt tot felul de variante prin care pedeapsa se micșorează"

Gheorghe Moroșan, condamnat la 30 de ani închisoare

Pe data de 1 martie 2021, doi muncitori care renovau un apartament din Onești, Bacău, au fost omorâți. Cel care i-a omorât a fost fostul proprietar, în vârstă de 68 de ani. Motivul ar fi acela că a fost supărat din cauza evacuării.

Oamenii legii au deschis focul pentru a intra în apartament, acolo unde agresorul a ținut cei doi bărbați ostatici, în urma eșuării negocierilor dintre agresor și forțele de ordine.

Noi detalii în cazul dublei crime de la Onești

Noi detalii în cazul dublei crime de la Onești

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Cei doi muncitori au fost înjunghiați. Victimele criminalului au avut mai multe plăgi înjunghiate. Medicii nu au putut face nimic în privința salvării vieții lor.

Poliţiştii au intervenit în forţă şi au tras mai multe focuri de armă. De asemenea, agresorul a ajuns și el la spital cu multiple plăgi împușcate în mâini, picioare, abdomen.

Citește și: VIDEO- Cazul afaceristului din Sibiu, ucis de hoți în propria casă, amintește de afaceristul din Arad ucis într-un atac cu bombă. Nici până acum nu au fost prinși vinovații

Gheorghe Moroșan, criminalul de la Onești, a fost condamnat definitiv la 30 de ani închisoare, în luna aprilie a anului 2023, potrivit Antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si