În cazul fetiței de 13 ani, ucisă pe trecerea de pietoni, în Târgoviște, apar noi informații.

,,Condamnare de 3 ani cu suspendare pentru șoferul din Târgoviște, care rula cu peste 120 km/h și care a omorât în urmă cu un an o fetiță pe trecerea de pietoni. Despăgubiri de 200.000 euro daune morale.

Cazul este cunoscut pentru faptul că familia victimei, în timp ce cortegiul mergea către cimitir, s-a încăierat cu poliția din Târgoviște și a ieșit un plin război în stradă, ce ulterior s-a lăsat cu mai multe arestări'', potrivit

avocatului Adrian Cuculis.

Avocat Adrian Cuculis

Avocat Adrian Cuculis

[Sursa foto: Facebook-Adrian Cuculis]

Cum s-a întâmplat tragedia?

O minoră în vârstă de doar 13 ani a fost ucisă pe trecerea de pietoni de un şofer grăbit. Acesta conducea maşina pe Calea Bucureşti, din Târgovişte, cu peste 120 de km/h, potrivit anchetatorilor.

„Şoferul din Târgovişte care a ucis fata de 13 ani şi în urma căreia familia a pornit un real război de stradă cu poliţia conducea cu 125 km/h în localitate, înainte de a ajunge la trecerea de pietoni unde a lovit-o şi a ucis-o pe fetiţă. Era pe frânare când a lovit-o efectiv, având undeva la 70 de km/h”, a transmis avocatul familiei victimei, Adrian Cuculis. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Citește și: Accident grav la Arad, între o mașină și un TIR. Elicopterul SMURD a intervenit la fața locului

„El cere strămutarea cauzei la un alt parchet, cerere ce urmează a fi soluționată de către Parchetul ICCJ. Familia a ridicat pretenții financiare la peste un milion de euro”, a conchis Adrian Cuculis.

Mama şi bunica fetei de 13 ani, reţinute pentru ultraj

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel (PCA) Ploieşti le-au reținut pe mama și bunica fetei de 13 ani, ucisă de un șofer pe o trecere de pietoni din Târgoviște, pentru ultraj.

În același dosar au mai fost reținuți, tot pentru ultraj, și alți membri ai familiei, mai exact trei bărbați.

Mama și bunica fetei, reținute pentru ultraj

Mama și bunica fetei, reținute pentru ultraj

[Sursa foto: PixaBay]

În ziua în care fata a fost înmormântată, participanții la cortegiul funerar s-au luat la bătaie cu polițiștii, care se aflau la fața locului. Motivul acțiunii a fost traseul pe care cortegiul trebuia să îl urmeze. 

Citeste si: Cum s-a descurcat Serghei Mizil la școală? „Tata era al doilea după Ceaușescu. Făceam ce voiam, veneam când voiam.”- kfetele.ro

Citeste si: Autoritățile din Arad, puse în alertă de o copilă de 11 ani. A sunat la 112 și a reclamat că e răpită de fostul soț și ținută într-un beci. Cum au identificat-o polițiștii- radioimpuls.ro

PCA Ploieşti a preluat ancheta şi toate dosarele deschise pe această speţă, respectiv pe cel privind accidentul în sine, cât şi dosarul de ultraj şi pe cel de purtare abuzivă.

Citește și: VIDEO- Accident soldat cu 3 răniți la Iași. Două tramvaie au fost implicate

„Având în vedere manifestările desfăşurate în contextul cortegiului funerar, organizat pentru victima unui accident rutier, produs la data de 7 iulie a.c.,

în municipiul Târgovişte şi soldat cu decesul unei minore, Compartimentul Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa este abilitat să comunice următoarele: în acest context, având în vedere numărul mare de participanţi, precum şi nemulţumirea acestora referitoare la refuzul de a aproba schimbarea traseului cortegiului funerar, forţele de ordine au intervenit, moment în care persoanele participante s-au manifestat agresiv şi ar fi lovit cu pumnii şi picioarele cinci poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa”, precizau, la acel moment, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Dâmboviţa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si