Miruna Pascu a fost închisă preventiv după ce a încercat să influențeze martorii din dosarul pentru consum şi trafic de droguri în care este cercetat Vlad, fiul ei.

Hotărârea judecătorilor nu este definitivă. 

Citește și: VIDEO- Rudele lui Sebi vor dreptate. Tatăl lui Sebi: "Sper ca băiatul meu să fie ultimul care moare din cauza drogaților"

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mama șoferului drogat de la 2 Mai va fi obligată să anunțe schimbarea adresei de domiciliu și să se abțină de la orice comunicare, directă sau indirectă, cu inculpații Pascu Mihai și Pascu Vlad, precum și cu martorii din dosar. În cazul în care dorește să părăsească țara, este necesar să se adreseze autorităților, care pot decide fie să aprobe, fie să respingă solicitarea sa.

Dacă aceste obligații sunt încălcate cu rea-credință, măsura controlului judiciar poate fi înlocuită cu măsura arestului la domiciliu sau chiar măsura arestului preventiv.

Tatăl șoferului drogat de la 2 Mai, Mihai Pascu, rămâne sub control judiciar

Magistrații Tribunalului București au hotărât să păstreze măsura controlului judiciar în cazul inculpatului Pascu Claudiu Mihail, care este tatăl lui Vlad Pascu, până la o revizuire ulterioară a măsurii preventive, dar nu mai târziu de 60 de zile.

În data de 19 august 2023, Vlad Pascu a condus sub influența drogurilor și a provocat un accident în care a lovit un grup de tineri, dintre care doi au pierdut viața.

Citește și: Avocatul familiilor victimelor din stațiunea 2 Mai, Adrian Cuculis, declarații în urma tragediei: ,,Am opinat că nu poate fi vorba despre ucidere din culpă''


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si