Anica Panfile a fost văzută pentru ultima oară în viață în după-amiaza zilei de joi, 18 mai 2023, în Arcade (Treviso). Patru zile mai târziu, aceasta a fost găsită fără suflare într-un meandru al râului Piave.

Citește și: Mamă ucisă cu peste 30 de lovituri de cuțit de iubitul său, în Italia: "Nu am fost eu. Am găsit-o moartă"

Românca în vârstă de 31 de ani nu a murit prin înec, ci din cauza unor răni suferite în mai multe părți ale corpului.

Anica a fost aruncată de pe un pod când deja era moartă. Potrivit concluziilor rezultate în urma autopsiei, rănile de pe față și traumele la nivelul capului par să fi fost provocate prin aplicarea unor lovituri cu un obiect contondent în timp ce victima era încă în viață.

Cine este Franco Battaggia, un fost mafiot italian

Battaggia, în vârstă de 76 de ani, fostul angajator al româncei în vârstă de 31 de ani, a declarat că în ziua în care aceasta a dispărut, s-au întâlnit acasă la el pentru a discuta despre aspecte obișnuite legate de documente fiscale. Franco Battaggia, cunoscut și sub numele de "Regele peștelui" datorită proprietății sale în industria pescuitului, a fost audiat de către polițiștii italieni în urma descoperirii corpului femeii.

Citește și: Un bărbat de 54 de ani a fost găsit înjunghiat în casă, în timp ce tatăl său de 79 de ani era mort în maşină

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Numele acestuia era deja cunoscut în contextul criminalității din Veneto, mai ales că anii '80 și '90 era considerat un personaj influent în lumea interlopă din Treviso. Anica avea o relație de muncă cu Battaggia, ea fiind lucrând ca menajeră, efectuând periodic curățenia în casa acestuia.

Cel mai probabil, Franco Battaggia ar putea fi ultimul care a văzut-o în viață pe Anica, înainte ca aceasta să dispară fără urmă.

Bărbatul a declarat: „Sufăr pentru moartea Anicăi. O port în suflet. A lucrat pentru mine și mi-a plăcut, ca angajată. Era excepțională.”

Românca îi făcea curățenie în casă bărbatului

Franco Battaggia, cunoscut pentru legăturile sale cu organizația mafiotă "Mala del Brenta", a fost implicat într-o serie de crime în anii 80-90. Pentru faptele sale, italianul a petrecut mai bine de zece ani în spatele gratiilor.

Citește și: Un bărbat și-a ucis cu sânge rece nora și ginerele, suspectându-i de infidelitate. Italianul ar fi fost îndrăgostit de femeie: „Tata era îndrăgostit de soţia mea”

În aceste momente, Battaggia gestionează o pescărie în Spresiano. Anica Panfile a fost angajată acolo timp de 4-5 ani și, mai apoi, a ajuns să-i facă curățenie în casa din Arcade. Ultima dată a fost văzută în apropierea casei lui pe data de18 mai, purtând un hanorac roșu.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

După o perioadă de trei zile de dispariție, trupul ei a fost descoperit pe o insulă de pe râul Piave.

Autoritățile italiene, reprezentate de Carabinieri, au demarat o investigație complexă, analizând înregistrările de supraveghere și interogând persoanele din cercul de contact al victimei, în efortul de a elucida cazul.

Citește și: Mama fetiței de 12 ani a mărturisit cine i-ar fi ucis copilul. Femeia a ajuns în România


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si