Close sidebar
Close sidebar

Noi detalii în cazul morții cutremurătoare a Anicăi! Pescarul care i-a găsit trupul româncei: „După mine, nu a murit înecată”

Misterul morții tinerei Anica Panfile se adâncește. Trupul neînsuflețit al româncei ei a fost găsit pe un braț al râului Piave, de către un pescar local, la aproape patru zile de la dispariția acesteia, notează jurnaliștii de la Il Gazzettino.

Alexandra Costea,

Noi detalii în cazul morții cutremurătoare a Anicăi! Pescarul care i-a găsit trupul româncei: „După mine, nu a murit înecată”


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„De departe, mi s-a părut că ar fi un manechin. Am văzut o siluetă imobilă pe un ostrov de pe râul Piave. Apoi m-am apropiat și am realizat că era o femeie. După mine, nu a murit înecată…”, a declarat acum pescarul, vizibil afectat de descoperirea macabră pe care a făcut-o duminică, 21 mai 2023.

Citește și: "Am renunțat la jobul stresant și călătoresc prin lume gratis, în condiții de lux". Cum a devenit tânăra de 34 de ani "nomad digital"

Descoperirea terifiantă a avut loc în jurul orei 11:00 dimineața, pe Via Barcador, atunci când un pescar a sunat la numărul unic de urgență și a semnalat că într-o curbă a râului Piave plutea pe apă un trup.

La scurt timp după sesizare, pompierii și carabinierii au intervenit la fața locului pentru recuperarea și identificarea trupului neînsuflețit.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Din nefericire pentru familia româncei, se pare ca era vorba despre Anica, care dispăruse de acasă în urmă cu aproape 4 zile.

Anica mai plecase în trecut de acasă

Examinarea preliminară a trupului româncei nu sugerează că rănile ar fi fost cauzate de o altă persoană, acestea părând mai degrabă compatibile cu o cădere, fie accidentală sau intenționată. Momentan, polițiștii exclud posibilitatea unui omor.

Citește și: VIDEO- Ecranele și folosirea gadget-urilor în exces pot fi responsabile de durerile de cap la copii

De asemenea, autoritățile italiene iau în calcul ipoteza sinuciderii, având în vedere că în trecut Anica mai lipsise de acasă, fără un motiv și fără să anunțe. Plecările din trecut ale româncei erau legate de momente de vulnerabilitate personală. Cu toate acestea, de fiecare dată, tânăra în vârstă de 31 de ani se întorcea mereu acasă după câteva ore.

De data aceasta, din nefericire pentru cei patru copii care o așteptau îngrijorați acasă, Anica nu s-a mai întors.

Anica Panfile era mama a patru copii, care o așteptau îngrijorați acasă. Cel care a reclamat dispariția femeii este chiar partenerul său. Sesizarea a fost făcută vineri, 19 mai 2023, a doua zi de la dispariția femeii.

Citește și: Un bărbat condamnat la cinci ani de închisoare pentru tâlhărie în Italia a fost prins de poliţiştii doljeni

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI