Potrivit lui Ilya Ponomarev, bomba care a produs decesul fiicei „ghidului spiritual” al lui Vladimir Putin duminică a fost în urma grupării clandestine Armata Națională Republicană. Ilya Ponomarev a susținut că este un grup care lucrează în interiorul Rusiei pentru a răsturna regimul lui Putin.

Rușii au dat vina pe Ucraina pentru atac

Oficialii ruși au dat vina pe Ucraina pentru atac, însă Kievul neagă acest lucru.

„Această acțiune, ca și multe alte acțiuni partizane desfășurate pe teritoriul Rusiei în ultimele luni, a fost realizată de Armata Națională Republicană (NRA)”, a declarat Ponomarev.

„Un eveniment important a avut loc aseară lângă Moscova. Acest atac deschide o nouă pagină a rezistenței ruse la putinism. Nouă, dar nu și ultima.”

Potrivit lui Ponomarev, partizanii din Rusia sunt gata să conducă alte atacuri similare împotriva unor ținte importante legate de Kremlin, inclusiv oficiali, oligarhi și membri ai agențiilor de securitate ale Rusiei.

Citeste si: Zelenski vrea să oprească negocierile cu Rusia. Ce mesaj a transmis liderul Ucrainei

„Îl declarăm pe președintele Putin uzurpator al puterii și criminal de război care a modificat Constituția, a declanșat un război fratricid între popoarele slave și a trimis soldații ruși la moarte sigură și fără sens.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Sărăcia și sicrie pentru unii, palate pentru alții – esența politicii sale. Credem că oamenii lipsiți de drepturi au dreptul să se răzvrătească împotriva tiranilor. Putin va fi detronat și distrus de noi!”

Sub mașina Dariei Dughina a fost pus un  dispozitiv explozibil

Pe mașina în care a fost ucisă Daria Dughina a fost amplasat un dispozitiv exploziv de către persoane necunoscute.

Potrivit reprezentanților forțelor de ordine, mașina care a explodat și în care a fost ucisă Daria Dughina se afla în parcare, unde oricine putea amplasa un dispozitiv explozibil.

Daria Dughina, care se afla la volanul SUV-ului, și-a pierdut pe loc viața.

În imaginile care arată primele momente de după explozie,  Aleksandr Dughin ajunge la fața locului și își pune mâinile în cap.

Ucraina este acuzată pentru uciderea Dariei Dughina

Denis Puşilin a acuzat duminică forţele ucrainene de faptul că se află în spatele asasinării Dariei Dughina.

”Teroriştii regimului ucrainean au încercat să-l lichideze pe Aleksandr Dughin, dar au aruncat-o în aer pe fiica sa”, acuză într-o postare pe Telegram Puşilin.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

”În cazul în care pista ucraineană se confirmă(...),

iar ea trebuie să fie verificată de către autorităţile competente, va fi vorba despre politica terorismului de stat implementată de către regimul de la Kiev”, a declarat o purtătoare de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova. Kievul a negat aceste lucruri.

”Ucraina nu are, fără nicio îndoială, nicio legătură cu explozia de ieri (sâmbătă seara), pentru că noi nu suntem un stat criminal”, a declarat un consilier al preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski, Mihailo Podoliak.

Citeste si: Fiica propagandistului lui Putin, ucisă în atac


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si