Preotul de 48 de ani care își făcea nestingherit plăcerile în timp ce admira copiii care ieșeau de la școală avea chiar și o metodă care atrăgea minorii într-un spațiu ceva mai „intim”.

Bărbatul organiza evenimente în casa parohială și îi ademenea cu diferite cadouri.

Citește și: VIDEO- Angajatul unui loc de joacă din București, acuzat că ar fi agresat sexual o fetiță

Slujitorul lui Dumnezeu, cel mai bun „prieten” al copiilor

Preotul Mirel Constantin avea o „rețetă” de viață pusă la punct. Atunci când nu făcea gesturi indecente privind copiii prin Giurgiu, bărbatul din Oinacu îi chema uneori pe minori în casa parohială și tot el organiza evenimente culturale sau caritabile. 

Slujitorul lui Dumnezeu apare în multe fotografii, unde este înconjurat de fete și băieți pe care îi învăța tainele creștinismului, dar și colinde și cântece bisericești. Același preot pune zâmbetul pe chipurile inocente ale copiilor, oferindu-le cadouri, scrie spynews.ro

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Noi detalii în cazul preotului Mirel Constantin, cel care își făcea plăcerile în fața unui liceu. Cum atrăgea slujitorul lui Dumnezeu copii?

Noi detalii în cazul preotului Mirel Constantin, cel care își făcea plăcerile în fața unui liceu. Cum atrăgea slujitorul lui Dumnezeu copii?

[Sursa foto: spynews.ro]

Citește și: Nevasta lui Bebino a fost salvată de închisoare, după ce a fost prinsă conducând fără permis. Cum a reușit partenera interlopului să scape de închisoare?

Preotul a fost prins

Preotul Mirel Constantin a fost prins făcându-și plăcerile în fața unui liceu din municipiul Giurgiu, în timp ce admira minori din mașina personală.

Cel care a sunat la poliție a fost chiar un elev care l-a descoperit. Astfel, perversul în sutană a fost reținut

„Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin apel 112, de către un tânăr, de 18 ani, din localitatea Stăneşti, judeţul Giurgiu, cu privire la faptul că, un bărbat a exercitat acte sexuale explicite, într-un autoturism, staţionat în faţa unei societăţi comerciale, din municipiul Giurgiu. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat persoana în cauză, ca fiind un bărbat, de 48 de ani, din municipiul Giurgiu”, se preciza într-un comunicat de presă transmis de IPJ Giurgiu.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Părinții unei adolescente din Vrancea au primit un ordin de restricție după ce fata a fugit de acasă

Episcopia Giurgiului a răspuns

„Vă aducem la cunoştinţă că, urmare a notei telefonice întocmite de Pr. Cons. DUMITRACHE Eduard, în urma conversației cu reprezentanții I.P.J. Giurgiu, Episcopia Giurgiului a luat act, cu regret, de faptul că în acest moment se află în faza de audieri la Inspectoratul Județean de Poliție, Pr.

CONSTANTIN Mirel de la Parohia Oinacu care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri. Ținând cont de gravitatea acuzațiilor referitoare la comportamentul indecent, Chiriarhul a dispus suspendarea sus-numitului preot, până la finalizarea anchetei desfășurate de către organismele abilitate. Episcopia Giurgiului se va adresa totodată, în scris, Inspectoratului Județean al Poliției Giurgiu, solicitând punerea la dispoziție a probelor din dosar, în vederea trimiterii sus-numitului în judecata Consistoriului Eparhial, în cazul în care rezultatul audierilor aflate în desfășurare vor impune acest lucru. Cel în cauză va fi convocat de urgență la sediul Protoieriei Giurgiu pentru declarații. Menționăm că, pe perioada suspendării, suplinirea Parohiei Oinacu va fi asigurată de PC. Pr. DUȚU Stelian”.

Citește și: „Când ești sub controlul meu, fac tot ce îmi doresc” Mesajele șocante trimise de Andrew Tate uneia dintre femeile care l-au acuzat de agresiune sexuală


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si