Ioan și-a găsit sfârșitul după ce a căzut de la o înălțime de aproximativ 8 metri. Acesta s-a aruncat de pe fosta maternitatea din Drobeta-Turnu Severin. Autoritățile au mers de la început pe varianta sinuciderii, după ce au aflat că adolescentul ar fi avut o ceartă cu prietena sa, elevă în aceeași unitate de învățământ. 

Ce spun apropiații adolescentului

În mediul online și în presă au apărut însă informații cu privire la faptul că minorul ar fi suferit multiple agresiuni din partea tatălui său.

O româncă originară din Drobeta-Turnu Severin, ar fi pornit o investigație în urma căreia a aflat de la apropiații adolescentului despre calvarul pe care îl trăia acasă.

“Am făcut, după cum bine știți, apelul către prietenii și cunoștințele lui Ioan, să îmi povestească despre motivele pentru care ei cred că prietenul lor nu mai este. Și, spre uimirea mea, m-au scris mulți. După șocul experimentat în urma citirii poveștilor lor, cred că al doilea șoc a fost că ABSOLUT TOȚI au spus același lucru. Prieteni, colegi, părinți de prieteni și colegi, vecini, absolut totți au spus, în linii mari, aceeași poveste. Pe care v-o las și eu mai jos. Și vă rog, încă o dată, să rețineți: nici măcar un singur om nu a spus ceva diferit. , a scris Claudia Guțulescu pe pagina sa de Facebook.

Citește și: VIDEO- Un băiat de 13 ani, fiu de preot, a murit după ce a s-a aruncat de pe clădirea unei foste maternități din Drobeta-Turnu Severin

Ea a publicat inclusiv câteva dintre mesajele primite de la prietenii băiatului, fără a da însă nume:

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

“Bună ziua! Am fost prietena lui Ioan și colega lui, cunoșteam toți din grupul nostru de prieteni situația acestuia.

Ioan era un copil bun niciodată nu i-a dezamăgit sau să le încalce cuvântul, de multe ori tatăl lui îl bătea și pe el si pe frații lui și pe soția acestuia, tatăl lui era foarte violent cu ei din câte ne povestea, îi luase apărarea fratelui cel mic care făcuse o,, prostie" și tatăl lui a luat cuțitul.. Ideea că s-a sinucis din,, dragoste" nu este adevărată... Toți prietenii, chiar și profesorii știu situația acestora”

Citește și: Doi tineri au fost amendați cu 20.000 de euro pentru că au întreținut relații sexuale, într-un parc din Italia. Evenimentul a fost surprins de camerele de supraveghere

“Buna ziua! Aș dori să vă povestesc despre cazul lui Ioan, sunt o colegă de școală care a ieșit în mai multe ocazii cu el afară. Noi îl știam pe Ioan de ceva timp, iar el ne povestea ce i se întâmpla în familie, cum a încercat de multe ori să își apere mama, iar tatăl său scotea cuțitul la el și de multe ori l-a strâns de gât”.

Protecția Copilului s-a autosesizat

Protecția Copilului s-a autosesizat și face anchetă.

Citește și: Părinții unei copile, de cinci ani, au fost arestați după ce au bătut-o în repetate rânduri

"Se conturează niște aspecte care evident trebuie verificate. Nu aș vrea să ne antepronunțăm, Vreau să fie foarte clar acest lucru, nu spun că lucrurile stau într-un fel sau altul, pentru că ancheta este încă în fază incipientă.

Noi urmează să verificăm prin această anchetă ce s-a întâmplat acolo în familie și să vedem dacă nu cumva și ceilalți trei copii ai familiei sunt într-o situație de risc, în cazul în care relatările de presă se confirmă", a declarat Adrian Bidilici, director al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Mehedinți.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Citește și: Un bărbat din Oradea a găsit trei pitoni la tomberonul din fața blocului

Adolescentul a fost înmormântat miercuri. Sute de oameni, colegii de clasă, cunoștințe, grupul lui de prieteni, familia și toată suita de preoți ai catedralei ortodoxe din Severin l-au condus pe Ioan pe ultimul lui drum. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si