Close sidebar
Close sidebar

Noi detalii in cazul triplului asasinat din Satu Mare! ce s-a intamplat cu Razvan, barbatul suspectat ca si-a ucis parintii si bunica

Barbatul din Satu Mare care a fost retinut, fiind acuzat ca si-ar fi ucis parintii si bunica in localitatea Apa, a fost arestat preventiv, miercuri, pentru 30 de zile, sub acuzatia de omor calificat.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Judecatorii Tribunalului Satu Mare au admis cererea procurorilor de arestare preventiva a lui Razvan Rentea, 33 de ani, suspectul principal in cazul triplului asasinat din localitatea Apa.

„Admite propunerea parchetului; Dispune arestarea preventiva a inculpatului R.R.M., in cursul urmaririi penale, pe o durata de 30 de zile de la 29.11.2017 la 28.12.2017”, este solutia magistratilor.

Barbatul este acuzat de omor calificat, dupa ce si-ar fi ucis parintii (Gheorghe Rentea, 58 de ani si Niculina Rentea, 55 de ani)  si bunica (Viorica Apan, 79 de ani).

Crima ar fi fost comisa joi seara, iar cadavrele au fost descoperite vineri dimineata, de catre un vecin.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Conform procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Satu Mare, arma crimei nu a fost deocamdata gasita.

Fiul cuplului ucis in localitatea Apa din judetul Satu Mare a fost ridicat, luni, de catre procurori, pentru audieri, fiind considerat suspect in cazul triplului asasinat, urmand sa fie retinut pentru 24 de ore.

Tanarul a fost ridicat dupa inmormantarea familiei sale, deocamdata el nerecunoscand crima.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI