Noi detalii șocante ies la iveală în cazul omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner. Unul dintre suspecți a explicat cum a fost posibil jaful, dar și uciderea afaceristului.

Liderul celor trei indivizi încă nu a fost prins

Acesta ar fi vorbit despre existența unui pont în ceea ce privește întregul plan, informează Antena 3 CNN. Așadar, se pare că cei trei bărbați călătoreau la Sibiu în legătură cu un pont.

Ei ar fi știut de dinainte ce avere deținea Adrian Kreiner în casa lui, respectiv ceasuri, bijuterii și bani. Indivizii ar fi știu inclusiv că în locuința afaceristului, care locuia chiar în apropiere de casa președintelui Klaus Iohannis ar fi existat niște stick-uri importante cu niște parole care au legătură cu criptomonedele. 

Se cunoștea faptul că Adrian Kreiner avea ceva cunoștințe în acest domeniu al monedelor virtuale. Inclusiv anchetatorii cred că în acest caz complicat este vorba despre un pont, deoarece în seara jafului au dispărut doar câteva ceasuri, miză mult prea mică. 

În continuare se fac demersuri și pentru aducerea în țară a celui de-a doilea suspect în acest caz. Cristian Minae e încarcerat în Irlanda de Nord și ar urma ca până la finalul acestei luni să fie adus în România. Despre liderul celor trei suspecți, Costinel Cosmin Zuleam se știe că s-ar ascunde în Asia. Bărbatul din județul Dolj ar fi trecut și prin Bali, acolo unde ar avea mai mulți prieteni.

Pont crimă Adrian Kreiner

El este unul dintre principalii suspecți în cazul lui Adrian Kreiner.

[Sursa foto: Poliția Română]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Fostul ei iubit a murit și i-a lăsat 700.000 de dolari prin testament, deși soția lui era însărcinată. Scandal monstru

Anchetatorii bănuiesc că o rudă a afaceristului a oferit detalii despre viața acestuia

Între timp, Laurențiu Ghiță, în vârstă de 35 de ani a făcut contestație la măsura arestului preventiv, care se va judeca la Curtea de Apel Alba. 

Anchetatorii bănuiesc că o cunoștință a lui Adrian Kreiner ar fi oferit pontul hoților. Chiar și așa ei ar fi studiat cu câteva zile înainte mișcările din jurul locuinței afaceristului din Sibiu. 

Pont crimă Adrian Kreiner

Cineva ar fi oferit ponturi hoților care l-au omorât pe Adrian Kreiner.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine era adolescentul român, împușcat mortal la Roma? Alexandru era un elev eminent și a încetat din viață de ziua mamei sale: ”L-au ucis fără motiv”

De amintit faptul că Adrian Kreiner a fost jefuit și bătut cu bestialitate pe data de 6 noiembrie. La o zi distanță, acesta a decedat la spital. În seara jafului, în casă se mai aflau soția și fiica omului de afaceri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si