Cei doi tineri în vârstă de 16, respectiv 18 ani sunt autorii crimei din Călăraşi. Soţii Ion şi Violeta Constantin au fost înjunghiaţi pe 24 noiembrie, seara, de doi autostopişti pe care-i luaseră cu maşina pe Drumul Naţional 3, dintre Drajna şi Feteşti. Bărbatul a decedat, iar soţia sa a fost operată la spitalul din Călăraşi, scrie wowbiz.ro.
 
Chiar dacă au comis o crimă odioasă, cei doi n-au avut remuşcări.
Ba mai mult, au încercat să se comporte cât mai normal. Conform Click, se pare că la scurt timp după ce au comis crima odioasă, ei au mers la şcoală: Tănăsescu e elev în clasa a XII-a la Liceul Alexandru Ioan Cuza din Slobozia, iar Andrei Simion- la Liceul Danubius din Călăraşi. 

Citeste si: Mesajul sfâşietor făcut public de iubitul adolescentei care a murit în accidentul din Lugoj: ”Inima mea refuză să mai bată fără tine!”

 

 
De asemenea, se pare că la doar trei zile după crima odioasă, Tănăsescu şi-a serbat majoratul. Cuţitul cu care a fost ucis Ion Constantin a fost găsit ascuns în locuinţa elevului de clasa a XII-a.
 
Cei doi tineri au plănuit crima în detaliu, timp de o săptămână, întrucât unul dintre ei era îndrăgostit de o femeie în vârstă de 28 de ani şi îşi dorea să ajungă la ea. N-a avut, însă, cu ce, aşa că împreună cu celălalt adolescent a decis să omoare pe cineva şi să fure maşina.
 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Surse: "Șacalul" de pe litoral ar fi ucis cel puțin alte patru femei, în afară de Denisa și Delia- antena3.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si