Nenorocire mare in satul Barbosi, din comuna vasluiana Hoceni, acolo unde cei doi s-au inecat intr-o groapa in care se colecteaza apa de la paraie.

Dramatic este ca groapa a fost sapata chiar in ziua fatidica, iar la 50 de metri se afla un buldozerist care nu a auzit insa strigatele disperate ale copiilor.

Alex si Raul, ambii de 11

ani, s-au dus miercuri, la amiaza, la balta formata artificial, in zona barajului care a apartinut fostului CAP. Pentru ca soarele ardea cu putere, cei doi verisori care veneau de la fotbal au crezut ca o baie in baltoaca ii va racori.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Se pare ca primul care a intrat in apa a fost Raul, pentru ca pe malul baltii politistii si jandarmii au dat de tricoul si slapii baiatului. Crezand ca nu este adanca balta, copilul s-a aruncat in apa. S-a dus la fund, apa avand o adancime de aproape patru metri.

A reusit sa iasa la suprafata si a inceput sa strige la Alex dupa ajutor.

Cel mai probabil, scriu jurnalistii de la vremeanoua.ro, Alex i-a intins o mana, insa s-a dezechilibrat si a cazut si el in balta. in mai putin de un minut, cei doi s-au dus la fund, nestiind sa inoate. 

Sursa: observator.tv 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si