Cristian Popescu a povestit ca l-a cunoscut pe Vasile Turcu cand avea 25 de ani si lucra ca electrician la ICRAL Colentina.

“Eu eram maistru la ICRAL Colentina, iar el a venit la mine de la o scoala de orfani din Calarasi. Avea vreo 25 de ani si mi-a spus ca e electrician cu categoria a V-a, dar mai tarziu am aflat ca ma mintise. L-am repartizat in vreo cinci echipe, insa nu s-a descurcat pentru ca nu stia deloc meserie.

Pana la urma l-am luat pe langa mine, sa ma ajute cu una, cu alta, ca sa manance si el o paine ”, a povestit acum ceva vreme, pentru Click, fostul sef al milionarului.

 “Prin 1992, fiul meu, Gabi, ramasese fara loc de munca. L-am trimis la Vasile, care tocmai isi incepuse ascensiunea in constructii. S-a dus la el si s-a intors plangand acasa. I-a spus: Du-te, ba, vagabondule, de aici, ca nu te cunosc! M-am mai suparat pe Vasile in 2007 cand a povestit intr-un ziar ca a fost maistru la ICRAL. E cel mai mare mincinos din lume. Cum putea sa fie maistru cand el era analfabet, nu avea nicio scoala si nici macar nu stia sa scrie.

Regret foarte mult ca l-am ajutat ”, a precizat fostul maistru.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

In 1981 Vasile Turcu si Cristian Popescu au mers la plaja la Snagov. La un moment dat, maistrul i-a spus: “ Uite, ma, finule, ce gratar misto are omul ala de acolo. Ar trebui sa ne cumparam si noi unul pentru concedii! Eu nu am stiut nimic. A trimis pe cineva sa-l tina de vorba pe omul cu gratarul, iar el s-a dus pe la spate si a furat obiectul cu tot cu micii de pe el", a povestit Cristian Popescu, scrie adevarul.ro.
 

“Era mare ciorditor. Cand venea la munca si intra in birou era ca uraganul. Fura tigari, brichete, pixurile, caiete, calculatoare de mana si le vindea apoi la coltul strazii. A facut specula cu valuta, era mereu in atentia Militiei", a dezvaluit pensionarul.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si