Au aparut detalii uluitoare in cazul italianului falit, Francesco Thiela. In editia de duminica "Asta-i Romania" au vorbit pentru prima data parintii romancei Simona Tiriplica Margaian, tanara acuzata de italian.

Povestea lui Francesco Thiela, milionarul italian ajuns falit din dragoste, este departe de a se fi incheiat si face obiectul unui dosar care va intra in istoria dreptului penal. Nu doar faptele prezentate in dosar ii uimesc pe procurori, ci mai ales prejudiciul urias- aproape un milion de Euro.

Citeste si: Două persoane au fost transportate la spital după ce un incendiu a cuprins un duplex, lângă Cluj-Napoca

Mama Simonei Tiriplica Margaian, care este si ea suspecta in dosarul de ancheta, existand suspiciunea ca si-ar fi ajutat fiica sa profite de generozitatea italianului, conform unor surse din ancheta, vorbeste in exclusivitate, duminica, la “Asta-i Romania!” despre intreaga poveste. Si tatal Simonei are o opinie certa in ceea ce priveste povestea dintre italianul septuagenar si fiica sa, iar declaratia acestuia o vom afla in editia de duminica a emisiunii.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Cornelia Tiriplica, mama Simonei Margaian, nu e deloc incantata de povestea in care fiica ei este personajul principal. Femeia recunoaste ca l-a cunoscut personal pe italianul generos, dar nu a crezut niciodata intr-o relatie de dragoste intre el si fiica sa.

“Da, bineinteles ca l-am cunoscut pe Francesco, daca am fost cu fata (Simona – n.r.); am insotit fata! L-am cunoscut ca fiind un batran, care nu are copii, si a zis sa ii aprinda si lui cineva o lumanare (…) Nu am fost la Francesco acasa, ci la fata mea in casa, ca el nu mai era

proprietar”, spune Cornelia Tiriplica, mama Simonei.

Tatal Simonei sustine ca fiica lui merita banii

Tatal Simonei Margaian sustine ca fiica lui a lucrat la o firma de vinuri, nu prin cluburile de noapte.

"Simona a devenit milionara pe drept. Ei nu aveau cand erau mici, ii tineam navetisti. Mi-a zis ca muncea la o firma de vinuri. A fost o regizare aia cu clubul. Nu a lucrat la asa ceva.", a spus tatal tinerei.

Performanta Simonei Tiriplica Margaian o scoate din anonimat pe tanara, in varsta de 30 de ani. O relatie profitabila si deloc greu de intretinut- cel putin asta scrie in rechizitoriul anchetatorilor.

Citeste si: Bogdan de la Ploiești, dezamăgit de faptul că nu are evenimente în orașul natal: „Oamenii de acolo nu mă aleg pe mine, deși nu am făcut nimic greșit. Cred că nu le-a prins bine să ajung aici.”- kfetele.ro

Citeste si: VIDEO. Îmbrânceli și bătaie pe scena festivalului Beach, Please! Cine este artistul care a fost doborât la pământ- radioimpuls.ro

Detalii uluitoare ies la iveala. Surse din ancheta sustin ca tanara ar fi pus la cale un scenariu credibil timp de trei ani, si asa l-ar fi determinat pe italianul septuagenar sa ii transfere in cont pana si ultimul ban.

Duminica, la “Asta-i Romania!” aflam, in exclusivitate, acuzatiile care i se aduc trecute negru pe alb in rechizitoriul procurorilor.

Citeste si: Tatăl criminalului din Neamț face primele declarații! Bărbatul este șocat de fapta fiului: "Nu-l credeam în stare. Ferească Dumnezeu"

“La Parchet ul de pe langa Tribunalul Gorj este inregistrat dosar penal in care se fac cercetari cu privire la inculpata Margaian Simona cercetata, pentru savarsirea infractiunii de inselaciune in forma continuata cu consecinte deosebit de grave”, spune purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj.

Procurorii au pus deja sechestru pe conturile si bunurile tinerei, mai multe locuinte, un imobil, terenuri, dar si vila in care locuieste.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si