Duminică, 10 martie, un aparat Boeing 737 MAX 8 al companiei Ethiopian Airlines s-a prăbușit la sud-est de Addis Abeba la scurt timp după decolare. La bord erau 157 de persoane și, din păcate, nu au existat supraviețuitori.

Potrivit directorului executiv al companiei, Tewolde GebreMariam, piloții cursei au transmis turnului de control că au „probleme cu controlul zborului” chiar înainte ca aparatul de zbor să se prăbușească.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Ultimul mesaj al unei tinere care a murit în tragedia aviatică din Etiopia

Cel mai probabil, aparatul de zbor nu răspundea la comenzile piloților și aceștia au pierdut controlul acestuia la scurt timp după decolare.

Directorul executiv al companiei a mai spus că toate datele care se vor găsi în cutia neagră a avionului vor fi trimise „peste oceane” și nu vor fi prelucrate în Etiopia, aceasta neavând capacitatea de a studia astfel de date.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si