Close sidebar
Close sidebar

Noi dezvaluiri ireale in cazul preotului Pomohaci. "La el intrau numai baieteii. Niciodata nu dormea singur" - O femeie care a stat cu el la Manastire face acuzatii grave

Implicat intr-un scandal de rasunet, preotul Pomohaci primeste inca o lovitura dupa ce o femeie care locuit cu el la Manastire a facut dezvaluiri de-a dreptul uluitoare despre omul bisericii.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Femeia, care se afla la lacasul de cult cand preotul a ajuns acolo pentru prima data a marturisit ca parintelui ii era frica sa doarma singur in pat si in fiecare seara dormea cu cate un baiat.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Una dintre presupusele victime ale lui Pomohaci, Cristian Bota, ar fi fost vazut alaturi de preot in chilia lui. "Am ajus la Mosuni prin tatal meu. Se spunea ca acest preot este cu har.

Am mers sa ne indurme cu niste sfaturi. La inceput am mers la biserica pentru ca suntem oameni credinciosi, ulterior am fost nevoiti sa lucram pe camp. Acolo l-am cunoscut si pe Cristian. El era de doi ani acolo. Eu vreau sa povestesc asta ca multi sa aiba curajul sa spuna cele ce s-au intamplat. Noi, fetele, am vazut ce se intampla pana la usa camerei in care se intamplatu respectivele intamplari.
L-am vazut si pe Cristian Bota acolo, nici 13 ani nu avea. Fetele dormeau separat de baieti. Parintele nu dormea niciodata singur, mereu isi aducea pe cineva. Spunea ca ii este teama sa doarma. Intrau doar baieti la el, fetele nu mergeau"
, a povestit o doamna pe nume Maria la un post de televiziune din Romania.

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a preluat dosarul preotului si cerceteaza faptele de care acesta este acuzat. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI