Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a transmis că 64.800 doze de vaccin Janssen vor ajunge joi la Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”.

Citeste si: Țara care a depășit pragul de 700 de morți COVID-19 pe zi. Virusul continuă să facă ravagii

Potrivit CNCAV, transportul este asigurat de firma producătoare, iar dozele de vaccin vor fi aduse în Bucureşti pe cale terestră.

Lupta împotriva Sars-Cov-2 continuă

Dozele vor fi depozitate la Centrul Naţional de Stocare, iar în perioada următoare vor fi distribuite în centrele regionale existente la nivel naţional.

Citeste si: Un nou centru de vaccinare drive-thru se deschide sâmbăta viitoare pe Transalpina. Programul oficial, chiar aici

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Până la acest moment, ţara noastră a recepţionat 922.900 doze de vaccin produse de compania Johnson&Johnson, iar 329.357 au fost deja utilizate pentru imunizarea populaţiei.

noi doze de vaccin în românia
Noi doze de vaccin anti-covid-19.[Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea]

Citeste si: Anunț important OMS: Vaccinarea anti-COVID este „depășită de variante”

În România, alocarea dozelor de vaccin se realizează conform calendarului de livrare pus la dispoziţie de firma producătoare, sens în care, periodic, ţara noastră primeşte tranşele de vaccin necesare imunizării populaţiei.

4.789.096 de persoane au fost vaccinate până acum în România.

Citeste si: Mii de oameni au căzut pradă escrocheriilor. Au fost vaccinați cu substanțe necunoscute, în centre de vaccinare false

Citeste si: Valeriu Gheorghiță, anunț important despre vaccinul anti-COVID-19: ”Se propagă că vaccinarea afectează fertilitatea. Lucrurile nu stau chiar așa”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si