Close sidebar
Close sidebar

Noi focare de infecție cu coronavirus la Brașov

Noi localități sunt monitorizate constant de autorități și ar putea intra în carantină.

Catalina Popa,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În județul Brașov, numărul cazurilor de coronavirs a explodat. Deși autoritățile nu au comunicat oficial, sunt localitățile unde există un număr mare de persoane confirmate ca fiind infectate cu coronavirus, relatează newsbv.ro.

Într-un comunicat postat pe site-ul INSP, autorităţile sanitare roagă populaţia să respecte măsurile de bază de protecţie sanitară, "acestea fiind singurele instrumente cu care putem preveni transmiterea virusului SARS-CoV-2 şi îmbolnăvirea cu COVID-19".

Citeste si: Programul "Noua Casă", adoptat de Guvern prin OUG, aduce schimbări majore pentru cei care vor să-și cumpere o locuință

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Reluarea activităţilor şi evoluţia favorabilă a situaţiei numărului infectărilor sunt strâns legate de comportamentul fiecărui individ. Recomandăm informarea din surse oficiale şi adoptarea unui comportament responsabil", precizează institutul în comunicatul intitulat "INSP trage un semnal de alarmă cu privire la evoluţia epidemiei de COVID-19".

Citeste si: Peste 1.000 de morți de coronavirus în SUA, în 24 de ore

GCS a anunţat miercuri, în ultima raportare, 1.030

de cazuri noi de infectare cu coronavirus, numărul total al îmbolnăvirilor ajungând la 40.163. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienţilor care erau deja pozitivi, 372 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Un milion de cazuri noi în 5 zile

Pandemia se intensifică şi multe ţări sunt nevoite să-şi consolideze măsurile. În mai puţin de cinci zile, un milion de cazuri noi au fost identificate în întreaga lume, conform Agerpres.

Şi de o săptămână, peste 230.000 de cazuri au fost anunţate în medie zilnic. Numărul de cazuri de infecţii cunoscute s-a dublat de la 11 iunie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI