In imaginile postate de publicatia britanica Daily Mail se vede mult mai clar bataia crunta care a avut loc intre agentii de paza ai luxoasei vile din Mayfair, Londra, unde avea loc petrecerea privata, si grupul de persoane care ar fi fortat intrarea.

Se impart pumni si picioare in stanga si in dreapta, iar, in tot acest haos, unul dintre atacatori scoate din buzunar un cutit cu care nu ezita sa ameninte agentii de paza.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

In vila care valoreaza peste 12 milioane de lire sterline, era in plina desfasurare petrecerea privata pe care romanul avea ca misiune sa o protejeze. Milionari britanici si printi arabi s-au numarat printre invitati! Doar pentru a inchiria o masa, participantii ar fi platit, in noaptea dintre ani, pana la doua mii de lire.

Evenimentul a fost organizat de unul dintre cei mai controversati milionari din Londra, auto-intitulatul Lord Eddie Davenport, acuzat de numeroase fraude, si faimos pentru petrecerile cu tematica sexuala, care sunt de obicei animate de cele mai frumoase tinere din Marea Britanie.

La acest eveniment extravagant au vrut sa intre, neinvitati, si agresorii care l-au injunghiat mortal pe Tudor Simionov. Pana in prezent, autoritatile britanice au reusit sa aresteze o singura persoana- Imran Mostafa Kamel- fiul unui predicator arestat dupa ce a sustinut retele teroriste precum Al-Qaida.

Barbatul, in varsta de 26 de ani, este acuzat de port ilegal de arma da foc, dar... se pare ca nu el este cel care l-ar fi injunghiat pe Tudor Simionov.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si