Apar noi informații șocante despre criminalul din Caracal. ”Dacă prindeau o femeie ai lui Popicu (porecla familiei criminalului – n.r.), nu o mai scoteau de acolo decât cu mascații”, spune un vecin, care îl cunoștea pe suspect de copil și are în telefon zeci de apeluri primite de la el, scrie  Libertatea.

Citeste si: Gheorghe Dincă, huiduit și blestemat de localnici! Oamenii au vrut să-l scoată din mașină, la reconstituire

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În plus, mai mulți apropiați ai familiei au vorbit despre posibilitatea ca Gheorghe Dincă să își fi violat propria fată și că ar fi încercat același lucru cu una din nurorile lui.

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul crimelor din Caracal. Alexandra Mâceșanu ar fi sunat de 5 ori la 112

Doi martori, o vecină de 72 de ani, care a vorbit cu soția lui Dincă, și o femeie de 40 de ani, colegă de liceu cu fiica lui Dincă, spun că suspectul și-ar fi violat fata, când aceasta era minoră, și ar fi încercat să o violeze și pe o noră a lui. Nici soția, nici fiica lui Dincă nu au depus plângere la Poliție, pentru că “n-au vrut să-l bage la pușcărie”, arată sursa citată, conform a1.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si