Tanara si suspectul de crima mersesera in padure pentru a face o sedinta foto. Cei doi se cunoscusera pe o retea de socializare si s-au mai intalnit tot pentru acelasi scop. De aceasta data, lucrurile au degenerat. Cei doi s-au certat din "motive puerile", spune procurorul.

In fata anchetatorilor, tanarul de 16 ani si-a recunoscut

fapta.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Alexandru Colbu, director DGASPC Botoşani: “Motivele dansului au fost specifice varstei: suparare, anxietate, legate de relatiile dintre victima si prietena lui.”

Baiatul provine dintr-o familie destramata. Mama este plecata la munca in strainatate, iar tatal nu l-a recunoscut niciodata. El locuia impreuna cu sora sa, minora si ea. Se pare ca nici sora lui nu era de acord cu relatia baiatului, o fata dintr-un centru de plasament.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si