Asa le imbrobodea regizorul inchipuit Marius Pallade pe domnisoarele naive. Dupa ce le-a abordat in statiunea Mamaia sub pretextul unui casting organizat de  Kanal D, acum, o noua victima a acestuia rupe tacerea. Din spusele ei, escrocheria dura de ani buni.

"Mi s-a propus o colaborare intr-un film ca rol principal deja, cu niste sume frumusele.

Incepusera cu un avans de 3.500 de euro si 10 euro la minut de filmare, sume care au crescut ulterior fara ca eu sa fac, practic, nimic"

"A facut o oferta atat pentru tine cat si pentru copilul tau de 5 ani.
Da, initial a fost doar pentru mine si apoi si pentru copilul meu. In telenovela, in prima parte eu apar insarcinata si in a doua apare si baietelul meu"

Ofertele fictive, dar greu de refuzat, au venit de fapt de pe un cont fals de facebook, in care erau folosite pozele unui antrenor de fitness renumit in toata lumea- Gabriel Jack Gerardo. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Pe Facebook, sub numele de Jack Gabriel Gerardo era acel profil. Este o persoana cunoscuta, nu de la noi, e un actor cunoscut din cate am aflat"

Prin aceasta pagina de facebook, fotomodelul plin de muschi i-ar fi spus tinerei ca se va intalni in Constanta cu faimosul regizor Alex Fotea. Doar ca...

"La intalnire nu era Alex Fotea.

Nu era el. S a inventat o poveste fenomenala. Omul acesta avea mereu foarte multi bani la el si scotea.  Avea tancuri si platea mereu consumatia, de fapt de cele doua ori cand ne-am vazut. Mi-a dat parfumuri, bombonele pentru el"

Tanara si-a dat seama intr-un tarziu ca este victima unui scenariu mincinos. Cand s-a retras, Marius Pallade, care se dadea drept regizorul Alex Fotea,  ar fi inceput s-o hartuiasca.

"Imi scria" bravo Deea, te distrezi, lasa ca ne vedem. Ar tebui sa te pregatesti pentru proba, nu sa te distrezi. Ma simteam un pic certata si hartuita caci imi permiteam sa ies si sa imi continui viata"

De ce oare, acest scenariu mincinos? Ce voia sa obtina regizorul inchipuit si de cine este coordonat? La toate aceste intrebari, victimele sunt convinse ca au raspunsul.

"Ce credeti ca voia sa va faca?
Eventual sa ne cheme, cum i-a spus si colegei mele: Ne intalnim mai pe seara sa mai filmam niste scene, niste episoade. De acolo putea sa ne dea intalnire la un hotel si sa vina un anumit barbat si sa ne ia undeva, sa ne duca, sa ne faca ceva"

Momentan, insa, politistii tin ancheta sub lacatul tacerii.

Abordata de falsul regizor ar fi fost si un fotomodel renumit de la noi, care a participat la Miss Univers. Tanara intentioneaza sa depuna si ea plangere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si