Close sidebar
Close sidebar

Noi informatii despre romanul care a suferit primul transplant de plamani din Romania. Cum se simte Mugurel

Fiecare zi care trece este o victorie pentru Mugurel Amaritei, barbatul care a suferit primul transplant pulmonar facut la noi in tara.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tanarul se simte din ce in ce mai bine, iar medicii sunt uimiti de progresele pe care le face.

Puterea supraomeneasca de care vorbesc si medicii e adunata de Mugurel in ani de suferinta.  Pana la transplant, se chinuia cumplit iar acum, odata cu orele critice care s-au scurs, a disparut parca toata povara!

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

MARIA COTOFANA- mama lui Mugurel: Isi face planuri ...vrea sa mearga inapoi la serviciu...eeee, usurel usurel i-a spus dna doctor...nu te mai alinta asa tare. 

MARIA COTOFANA- mama lui Mugurel: El nu sta la pat... Nici cand era bolnav bolnav... Se misca ...e bine, e bine..poate

da Dumnezeu si o sa se termine totul cu bine

Chinul lui a fost si al familiei. Tata si sot, Mugurel a fost atata amar de vreme un om tintuit la pat. In anii grei de suferinta, cei dragi nu l-au parasit o clipa si plini de dragoste il asteapta nerabdatori acasa. Deocamdata unii cu altii vorbesc doar  la telefon.

MARIA COTOFANA- mama lui Mugurel: Copiii si ei sunt fericiti, le e dor de el, ne-au mai dat voie si a mai sunat acasa si le-a mai spus vorbe ca sa-i linisteasca.

Sotia, copiii sunt bine, asteapta. Isi fac griji. Isi fac griji, dar totu-i bine.

In zilele care urmeaza, daca totul merge bine, Mugurel va fi mutat din sectia de terapie intensiva, in salon, unde va incepe recuperarea. Cand medicii vor crede de cuviinta ca pacientul e in afara oricarui pericol, ii ii vor permite sa plece acasa. Deocamdata, primul roman care a trecut printr-un transplant de plamani, e sub stricta supraveghere.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI