Marți, un tânăr de 25 de ani, din Oradea, a fost reținut de oamenii legii. Motivul este acela că și-a omorât tatăl. Acesta i-ar fi aplicat tatălui său mai multe lovituri de cuțit în gât și torace.

Cum s-a petrecut tragedia?

Motivul pentru care ar fi pornit conflictul dintre tatăl său, venit din Beiuș la Oradea, cu scopul de a-și supraveghea fiul, despre care a aflat că se droghează, este de la golirea unei scrumiere.

Băiatul, orbit de furie, ar fi auzit voci care l-ar fi îndemnat să își ucidă tatăl. Mai exact, a luat un briceag și s-a năpustit asupra tatălui său. Având foarte puțină putere, tatăl băiatului a ieșit în fața blocului, stigând după ajutor. Acesta s-a prăbușit ulterior pe asfalt, sub privirile vecinilor, șocați de tragedie.

Noi informații în cazul crimei șocante din Oradea

Noi informații în cazul crimei șocante din Oradea

[Sursa foto: bihon.ro]

Agresorul a pozat în ipostaza de victimă

Atunci când oamenii legii au ajuns la fața locului, tânărul care și-a provocat singur răni în urma atacului, a spus că tatăl său a vrut să îl ucidă.

Citește și: Un tânăr de 25 de ani și-a ucis tatăl într-un bloc din Oradea. În cele din urmă, bărbatul s-ar fi aruncat de la etaj cu ultimele puteri

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Acesta a fost arestat preventiv, riscând o pedeapsă cu închisoarea pe o perioadă de 25 de ani, după ce bărbatul și-a dat ultima suflare la spital.

"Tatăl era în stop cardio respirator, la sosirea echipajului la locul tragediei, au reușit să-l resusciteze, l-au adus la spital și a intrat în stop cardio respirator din nou. Nu s-a mai putut face nimic pentru el", a declarat Dr Hadrian Borcea- Șef UPU SMURD, Oradea.

De asemenea, anchetatorii așteaptă rezultatele probelor toxicologice, în vederea stabilirii dacă tânărul era drogat în momentul tragediei, sau era în sevraj.

Citește și: Cine este Gheorghiță Lipovan, criminalul ținut sedat din motive de siguranță. Ce le-a făcut polițiștilor din penitenciar

"Problema este că de multe ori, substanțele sunt combinate sau consumul este foarte mare și apare episodul psihotic cu halucinații", a declarat psihologul Roxana Filip, potrivit Antena3.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si