Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Criminalul care a evadat de la Penitenciarul Rahova a fost prins! Unde a fost depistat de oamenii legii, după ce a încercat să scape de pușcărie?

Noi detalii referitoare la deținutul condamnat pentru omor, care a evadat în timp ce era transferat de la Rahova, la o clinică. Acesta a fost prins și reținut de oamenii legii.

Alexandra Bercea,

Evadatul de la Rahova a fost prins de polițiști

[Sursa foto: istock]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Au apărut noi informații referitoare la deținutul condamnat pentru omor, care a evadat în timp ce era transferat de la Rahova, la o clinică. Acesta a fost reținut noaptea trecută.

Citește și: Alertă în Capitală. Un deținut condamnat pentru omor a evadat, în timp ce mergea la un control medical

Criminalul care a evadat de la Penitenciarul Rahova a fost prins

[Sursa foto: istock]

"La data 10 aprilie a.c., în jurul orei 04.50, pe strada Ogorului din municipiul Oradea, județul Bihor, polițiștii Biroului de Ordine Publică și cei ai Biroului Rutier Oradea din cadrul Poliției Municipiului Oradea, împreună cu luptătorii Serviciului pentru Acțiuni  Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au depistat un bărbat de 33 de ani, din județul Satu Mare, urmărit național.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Acesta fusese încarcerat  în cadrul Penitenciarului București Rahova, iar la data de 9 aprilie a.c., în timp ce se afla sub escortă, la o clinică din București, în vederea unui consult medical, a deschis ușa ambulanței, care se afla staționată în apropierea clinicii și a fugit.

În prezent, bărbatul se află în custodia polițiștilor din Bihor, urmând a fi încarcerat în Penitenciarul Oradea.

Menționăm că, la depistarea persoanei urmărite și-a adus aportul un cetățean, care a recunoscut-o după semnalmentele prezentate în mass-media și a apelat S.N.U.A.U. 112, oferind indicii utile, care au fost exploatate cu eficiență de polițiștii din Bihor, bărbatul fiind identificat și prins la scurt timp. 

Poliția din Bihor îi mulțumește pe această cale cetățeanului, pentru spiritul civic demonstrat.", anunță autoritățile.

Bărbatul își ispășea sentința de 18 ani de închisoare

Deținutul evadat ar fi Meszaros Zsombor, în vârstă de 34 de ani. Bărbatul era încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde își ispășea sentința de 18 de ani de închisoare, primită după comiterea infracțiunii de omor.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Un bărbat dat în urmărire națională a fugit dintr-un spital de psihiatrie din Buzău. Unde a fost prins?

Criminalul care a evadat de la Penitenciarul Rahova a fost prins

[Sursa foto: istock]

”Marti, 09.04.2024, în jurul orei 15:00, s-a constatat că deţinutul MESZAROS ZSOMBOR, în vârstă de 34 de ani, condamnat definitiv la 18 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor, clasificat în regim de maximă sigurantă, aflat în custodia Penitenciarului- Spital Bucureşti- Rahova, a părăsit mijlocul de transport detinuti, stationat în... sector 2, Bucuresti”, a anunţat, marţi, Administraţia Naţională a Penitenciarelor, potrivit digi24.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI