La ora 09:11 dimineața, Iulia parchează mașina în dreptul blocului undea avea să aibă loc tragedia. Două minute, Iulia și copiii rămân în autoturism. Anchetatorii sunt convinși că în acest timp, tânăra mamă vorbește la telefon.

Cum s-au desfășurat ultimele minute dinaintea tragediei

La ora 09:14, coboară din mașină alături de copii. Par o familie obișnuită, aflată la plimbare. Rămân cu toții în parcarea din apropiere, iar Iulia vorbește din nou la telefon.

Sunt secundele care par să pecetluiască o triplă tragedie.

Citeste si: Acestea sunt ultimele imagini cu mama din Timișoara, înainte să sară de pe bloc. Cum a fost surprinsă Iulia

La ora 09:17 minute, Iulia intră cu cei mici în parc. Stau 4 minute acolo, copii se joacă și revin la autoturism. Par să plece. Copilul de 6 ani chiar urcă în mașină, dar Iulia se răzgândește și se îndreaptă toți trei spre blocul unde își vor găsi sfârșitul.

Ce știu până acum anchetatorii

Anchetatorii știu până acum că tânăra era prinsă între relațiile cu fostul soț și cu un alt bărbat. Cu fiecare dintre ei avea câte un copil.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Anchetatorii au schimbat încadrarea în dosarul mamei din Timișoara. Ce s-a întâmplat, de fapt cu Iulia și cei doi copii

Tânăra ar fi vrut să revină la căsnicia destrămată. Se mai știe că era depresivă și urmase un tratament. Alte elemente cheie ar putea fi în telefonul femeii, dar anchetatorii n-au reușit să-l deschidă.

Citeste si: Fotografii de la nunta Iuliei- tânăra din Timișoara care s-a aruncat, de pe bloc, în brațe cu cei doi copii

Psihologii spun că despresia nu e un moft, ci o boală reală, un adevărat cancer al minții, iar tratarea unei astfel de probleme reprezintă un efort complex.

Citeste si: Vacanța de vară 2022: Când se încheie anul şcolar 2022?

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si