Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Noi informații în cazul sinuciderii mamei de la Timișoara. Ultimele minute înaintea tragediei au fost surprinse pe camerele de supraveghere

Ultimele minute dinaintea triplei tragedii din Timișoara au fost suprinse de camerele de supraveghere. Înainte ca Iulia să-și pună capăt zilelor, trăgându-i după ea pe cei doi copii, a vorbit de mai multe ori la telefon. Anchetatorii încă se chinuie să deslușească însemnătatea acestor discuții.

Andreea Albu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

La ora 09:11 dimineața, Iulia parchează mașina în dreptul blocului undea avea să aibă loc tragedia. Două minute, Iulia și copiii rămân în autoturism. Anchetatorii sunt convinși că în acest timp, tânăra mamă vorbește la telefon.

Cum s-au desfășurat ultimele minute dinaintea tragediei

La ora 09:14, coboară din mașină alături de copii. Par o familie obișnuită, aflată la plimbare. Rămân cu toții în parcarea din apropiere, iar Iulia vorbește din nou la telefon. Sunt secundele care par să pecetluiască o triplă tragedie.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI