Apar noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila, care a șocat o țară întreagă! La aproape două săptămâni de când Marina Gavril a fost ucisă cu brutalitate în propriul cabinet stomatologic, soțul femeii a dat primele declarații.

Încă de la începutul anchetei Bogdan Gavril a fost reținut și a evitat să vorbească cu presa. La 12 zile de la tragedie, bărbatul s-a întors la Brăila din Republica Moldova, acolo unde și-a condus soția pe ultimul drum.

Citește și: A atacat o școală să demonstreze că e viu! Bărbatul a fost declarat mort dintr-o eroare și nu a mai putut convinge autoritățile că trăiește

sot doctorita ucisa, crima braila, datorii

Soțul victimei de la Brăila, primele declarații după moartea Marinei 

La zile întregi de la crima cutremurătoare, soțul femeii ucise a vorbit pentru câteva secunde cu jurnaliștii. În ciuda tragediei prin care a trecut familia sa, acesta spune că nu se teme pentru viața lui.

„Vă temeți pentru viața dumneavoastră?”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Un asteroid de 10 ori mai mare decât roca spațială care a ucis dinozaurii a aruncat cea mai mare lună a lui Jupiter de pe axa sa- antena3.ro

„Nu e adevărat, nu am ce…”, a spus el.

„Sunteți speriat după tot ce s-a întâmplat? Și pentru noi e un șoc, dar pentru dumneavoastră…”

„Pentru toată lumea este”, a răspuns acesta.

Recent, Bogdan Gavril și-a schimbat mașina. A renunțat la vehiculul de lux pe care îl conducea până de curând și s-a orientat spre un autoturism mult mai ieftin, a arătat presa locală.

Decizia bruscă a stârnit mai multe speculații. Există o mare posibilitate ca Bogdan Gavril să aibă probleme financiare, iar un specialist vorbește chiar despre datorii semnificative.

Constantin Bogdănaș, fost director al serviciilor de securitate din Republica Moldova, a sugerat că Marina Gavril ar fi avut datorii semnificative către mafia din Republica Moldova. După moartea acesteia, Bogdan Gavril ar putea fi nevoit să plătească aceste datorii în tăcere, pentru a evita alte necazuri, notează InfoBrăila.ro.

Citește și: Reconstituirea crimei din Brăila, pas cu pas! Detalii cutremurătoare despre ce a făcut ucigașul doctoriței și cum a încercat să scape basma curată

sot doctorita ucisa, crima braila, datorii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si